maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kota-behemota!!Ale śliczna dzidzia!!Super, że wszystko ok!!
Żabcia_tbg, witaj i nie denerwuj się!!Zobaczysz, że jest dobrze:-)
Żabcia_tbg, witaj i nie denerwuj się!!Zobaczysz, że jest dobrze:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze dziewczyny z tymi ruchami to ciekawa sprawa, bo mnie się już też od kilku dni wydawalo, że czuje delikatne ruchy, ale byłam przekonana, że to niemozliwe tak wcześniej. Gdzieś czytałam, że w pierwszej ciąży mozna czuc ruchy od 18 tygodnia, a w drugiej wcześniej około 16 tc. Ale przecież to jest tak specyficzne uczucie, że nie mogę się mylic, a z tego co czytam, Wy również juz odczuwacie, także chyba jednak, to co znalazłam w tym mądrym naukowym artykule nie jest do końca prawdą ;-)I też czuję już ruchy:-), niesamowite uczucie..
Cześć dziewczyny,
ja też już po USG!!! I... wszystko ok! Przezierność wporządku, nosek i kostka udowa też ok. Z wrażenia nie pamiętam wymiarów. Potwierdził mi się termin na 8.12. Dzidzia ma 6,5 cm i fika niesamowicie, no tak bryka i macha rączkami i nóżkami, że byłam w szoku. USG miałam i dowcipnie i przez brzuch, bo tak się obkręcał, że nie można go było zmierzyć. Lekarz powiedziała, że siusiaka narazie nie widzi i M był nieco rozczarowany, bo był ze mną. Najważniejsze, że wszystko dobrze i jak to lekarz powiedziała "ładnie wygląda". Ależ jestem szczęśliwa!!!!
Fotki wstawie jak tylko znajdę baterię do aparatu, bo M gdzieś ją zakamuflował.