super ze wszystko okiHej Kochane:-) Wreszcie doczekałam się swojego pierwszego usg
Byłam na badaniu w sobote rano
Wszystko jest oki maluszek ma już prawie 6 cmNT 1,2
Usg trwało ok 30 minBo dzidzuś nie dał się zmierzyć
Jak stwierdziła Gin siusiaka póki co nie ma-bo dokładnie sprawdzałaSerduszko biło przecudnie...
A o to foteczka
Swietne zdjecia!!!!Kochane, jestem po wizycie i wszystko jest ok!!!!!!!
kluska ma 5,5cm, skacze, jak szalona, odbija się z jednego końca macicy do drugiego i robi to tak energicznie, że aż się boję co będzie, jak jeszcze podrośnie, chyba mi brzuch przetrąci haha!
przezierność karkowa ok, z emocji zapomniałam ile dokładnie wyszła yyyyy, ale jest w porządku. nosek widać ładnie :-)
usg miałam robione przez brzuch! no i suwaczkowy wiek się pokrywa z usg, czyli mamy 12 tydzień. no i widzieliśmy szkrab w 3D!!! mały ufoludek z niego ;-)
żabcia_tbg; witaj na forum i czuj się, jak u siebie!!! :-)
rewelacyjnie wyglada w tym basenie!!super osiagnieciajejq cały dzień mnie nie było a tu tyle nowości!!! normalnie rozpływam się jak widzę te Wasze piękne zdjęcia z usg to ja nie wiem co będzie jak zobaczę moje maleństwo za 3 tyg. eehhh to tak długo. Cieszę się że póki co wszystko idzie tutaj w dobrym kierunku i oby tak do końca naszych ciążowych zmagań.
Póki co nie pochwale się moją kruszynką ale za to moim pierworodnym.. dziś spędziliśmy aktywny dzień na wycieczce w Krakowie i Aqua Parku było cudnie choć młody oczywiście wyczerpał wszystkie moje siły
Patrzcie jakiego mam pływaka aż sama nie mogę uwierzyć że te kursy dla niemowlaków dają takie rezultaty.. obecnie potrafi już kawałek przepłynąć do celuZobacz załącznik 359025 Niezłe osiągnięcie jak na rocznego bobasa
Teraz zmykam bo jutro znowuu się zacznie, spokojnej nocki i miłego dnia dziewczynki:*
No i oczywiscie witam noca
bylismy dzis u ginka i wszystko w porzo badania na toxo vdrl i reszta super
dzidzia juz ma normalne usgtzn juz widac ze to dzidzia a nie fasolka,kurcze juz zapomnialam jak to bylo z Patryczkiem
nasteona wizyta 18 czerwca sobota 13bo gin jedzie na urlop
dobranoc mykam,a jutro znow upaly:/;/;/;/; a wieczorem ide z kolozankami na piwo(ale one nie wiedza ze nie bede pic)niespodzianka bedzie to ze pokaze im dzidzie na zdjeciu,bo jneszcze im nie powiedzialam,nie moge sie doczekac:
buuuzkii Mamki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!