reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Ja juz mam schizy przez te jutrzjesze USG:sorry2:naczytalam sie w necie ze bardzo duzo dziewczyn traci dzidzie w 12-14 tyg ciazy:-(kurcze bardziej sie denerwuje niz przed pierwszym USG. Jeszcze jak widze klientki w pracy z takimi fajnymi ,duzymi brzuszkami:happy2:cos pieknego.Normalnie chcialabym miec te usg za soba:wściekła/y:Objawy tez mi mijaja najgorsze jest to ze nie mam juz takiego apetytu:confused:moze sobie wkrecam juz sama nie wiem:cool:czy któras z was ma jeszcze jutro USG?

reklama
Phelania, z apetytem to chyba normalne, mi tez sie wydaje jednego dnia, ze zjadlabym konia z kopytami, a innego dnia wcale mi sie nie chce jesc... ;-)
Zobaczysz, jutro pewnie wrocisz radosna po wizycie i wkleisz piekne fotki:tak:.

czy któras z was ma jeszcze jutro USG?

Ja mam jutro na 18:15 :) staram sie nie myśleć o tym,

Ciekawa jestem ile jeszcze mdlości będa się mnie trzymały , bo zamiast cichnąc to pojawiają się gratisowo oprócz wieczorów również w ciągu dnia, z tego co pamiętam w poprzedniej ciży minęły mi jak skończyłam 1 trymestr z dnia na dzień o prostu obudziłam się rano i mdłości nie było... iejmy nadzieje ze jutro jak sie obudzę ... hehehe:happy2:

Ja juz mam schizy przez te jutrzjesze USG:sorry2:naczytalam sie w necie ze bardzo duzo dziewczyn traci dzidzie w 12-14 tyg ciazy:-(kurcze bardziej sie denerwuje niz przed pierwszym USG. Jeszcze jak widze klientki w pracy z takimi fajnymi ,duzymi brzuszkami:happy2:cos pieknego.Normalnie chcialabym miec te usg za soba:wściekła/y:Objawy tez mi mijaja najgorsze jest to ze nie mam juz takiego apetytu:confused:moze sobie wkrecam juz sama nie wiem:cool:czy któras z was ma jeszcze jutro USG?

Wszystko bedzie dobrze choc pewnie kazda z nas ma jeszcze duze obawy przed utrata wkoncu tyle teraz tych poronien ale nie pozostaje nic jak tylko pozytywnie myslec. Trzymaj sie !!!
Ja mam usg w srode

Hej Kochane:-) Wreszcie doczekałam się swojego pierwszego usg:tak:
Byłam na badaniu w sobote rano
Wszystko jest oki maluszek ma już prawie 6 cm
yes2.gif
NT 1,2
Usg trwało ok 30 min
yes2.gif
Bo dzidzuś nie dał się zmierzyć:-D
Jak stwierdziła Gin siusiaka póki co nie ma-bo dokładnie sprawdzała
wink2.gif
Serduszko biło przecudnie...
A o to foteczka
ssssg.jpg

majeczka02-gratulacje:-) piekna dzidzia

agness1-ja też mam usg w środe.

Dziewczyny czy któraś robi test Pappa?- ja mam skierowanie ale nie moge się zdecydować bo czytałam że czesto wyniki wychodzą złe a tak naprawde jest wszystko ok i tylko kupa stresu jest

Phelania, ja też się okropnie boję! apetyt również mam mniejszy, niż dotychczas... kurcze, jeszcze 2 godziny i będę wiedziała co i jak, ale czuję, że to będę jedne z dłuższych 2 godzin w moim życiu... cały dzień się tak nie stresowałam, jak teraz... :-(

majeczka02, gratuluję, cudowna, duża dzidzia!!! śliczne maleństwo, dziękuję za to zdjęcie, trochę mnie uspokoiło!

Ja mam jutro na 18:15 :) staram sie nie myśleć o tym,

Ciekawa jestem ile jeszcze mdlości będa się mnie trzymały , bo zamiast cichnąc to pojawiają się gratisowo oprócz wieczorów również w ciągu dnia, z tego co pamiętam w poprzedniej ciży minęły mi jak skończyłam 1 trymestr z dnia na dzień o prostu obudziłam się rano i mdłości nie było... iejmy nadzieje ze jutro jak sie obudzę ... hehehe:happy2:

Superr widze ze wtym dniu nie bede sama:tak:

Dziekuje Mamuski za słowa otuchy , musi byc dobrze:-) jak tylko z kluska bedzie ok wrzucam fotki z Usg

Majeczka02- Zdjecie USG super jakie przyblizenie, jaki ładniusi ma nosek twoja kluseczka:-p

reklama
Majeczka- kapitalna fotka, taka wyraźna
Aga- ja robie chociaż koleżance wyszło na 90% że jest coś nie tak a urodziła zdrowe dziecko
Ja już wyraźnie czuje łaskotki, motylki w brzuchu ! :-):-)

Do góry