reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja juz mam schizy przez te jutrzjesze USG:sorry2:naczytalam sie w necie ze bardzo duzo dziewczyn traci dzidzie w 12-14 tyg ciazy:-(kurcze bardziej sie denerwuje niz przed pierwszym USG. Jeszcze jak widze klientki w pracy z takimi fajnymi ,duzymi brzuszkami:happy2:cos pieknego.Normalnie chcialabym miec te usg za soba:wściekła/y:Objawy tez mi mijaja najgorsze jest to ze nie mam juz takiego apetytu:confused:moze sobie wkrecam juz sama nie wiem:cool:czy któras z was ma jeszcze jutro USG?

reklama
Phelania, z apetytem to chyba normalne, mi tez sie wydaje jednego dnia, ze zjadlabym konia z kopytami, a innego dnia wcale mi sie nie chce jesc... ;-)
Zobaczysz, jutro pewnie wrocisz radosna po wizycie i wkleisz piekne fotki:tak:.

czy któras z was ma jeszcze jutro USG?

Ja mam jutro na 18:15 :) staram sie nie myśleć o tym,

Ciekawa jestem ile jeszcze mdlości będa się mnie trzymały , bo zamiast cichnąc to pojawiają się gratisowo oprócz wieczorów również w ciągu dnia, z tego co pamiętam w poprzedniej ciży minęły mi jak skończyłam 1 trymestr z dnia na dzień o prostu obudziłam się rano i mdłości nie było... iejmy nadzieje ze jutro jak sie obudzę ... hehehe:happy2:

Ja juz mam schizy przez te jutrzjesze USG:sorry2:naczytalam sie w necie ze bardzo duzo dziewczyn traci dzidzie w 12-14 tyg ciazy:-(kurcze bardziej sie denerwuje niz przed pierwszym USG. Jeszcze jak widze klientki w pracy z takimi fajnymi ,duzymi brzuszkami:happy2:cos pieknego.Normalnie chcialabym miec te usg za soba:wściekła/y:Objawy tez mi mijaja najgorsze jest to ze nie mam juz takiego apetytu:confused:moze sobie wkrecam juz sama nie wiem:cool:czy któras z was ma jeszcze jutro USG?

Wszystko bedzie dobrze choc pewnie kazda z nas ma jeszcze duze obawy przed utrata wkoncu tyle teraz tych poronien ale nie pozostaje nic jak tylko pozytywnie myslec. Trzymaj sie !!!
Ja mam usg w srode

Hej Kochane:-) Wreszcie doczekałam się swojego pierwszego usg:tak:
Byłam na badaniu w sobote rano
Wszystko jest oki maluszek ma już prawie 6 cm
yes2.gif
NT 1,2
Usg trwało ok 30 min
yes2.gif
Bo dzidzuś nie dał się zmierzyć:-D
Jak stwierdziła Gin siusiaka póki co nie ma-bo dokładnie sprawdzała
wink2.gif
Serduszko biło przecudnie...
A o to foteczka
ssssg.jpg

majeczka02-gratulacje:-) piekna dzidzia

agness1-ja też mam usg w środe.

Dziewczyny czy któraś robi test Pappa?- ja mam skierowanie ale nie moge się zdecydować bo czytałam że czesto wyniki wychodzą złe a tak naprawde jest wszystko ok i tylko kupa stresu jest

Phelania, ja też się okropnie boję! apetyt również mam mniejszy, niż dotychczas... kurcze, jeszcze 2 godziny i będę wiedziała co i jak, ale czuję, że to będę jedne z dłuższych 2 godzin w moim życiu... cały dzień się tak nie stresowałam, jak teraz... :-(

majeczka02, gratuluję, cudowna, duża dzidzia!!! śliczne maleństwo, dziękuję za to zdjęcie, trochę mnie uspokoiło!

Ja mam jutro na 18:15 :) staram sie nie myśleć o tym,

Ciekawa jestem ile jeszcze mdlości będa się mnie trzymały , bo zamiast cichnąc to pojawiają się gratisowo oprócz wieczorów również w ciągu dnia, z tego co pamiętam w poprzedniej ciży minęły mi jak skończyłam 1 trymestr z dnia na dzień o prostu obudziłam się rano i mdłości nie było... iejmy nadzieje ze jutro jak sie obudzę ... hehehe:happy2:

Superr widze ze wtym dniu nie bede sama:tak:

Dziekuje Mamuski za słowa otuchy , musi byc dobrze:-) jak tylko z kluska bedzie ok wrzucam fotki z Usg

Majeczka02- Zdjecie USG super jakie przyblizenie, jaki ładniusi ma nosek twoja kluseczka:-p

reklama
Majeczka- kapitalna fotka, taka wyraźna
Aga- ja robie chociaż koleżance wyszło na 90% że jest coś nie tak a urodziła zdrowe dziecko
Ja już wyraźnie czuje łaskotki, motylki w brzuchu ! :-):-)

Do góry