nereida jak minęło już pełne 8 tygodni od ostatniej @ to znaczy, że jesteś w 9 tc, tak mniej więcej, a kiedy zaczęła ci się ostatnia @ ?
No 23 marca dlatego licze 8 tyg....
Tajenka śliczny dzidziek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nereida jak minęło już pełne 8 tygodni od ostatniej @ to znaczy, że jesteś w 9 tc, tak mniej więcej, a kiedy zaczęła ci się ostatnia @ ?
Hey dziewczyny:-)
aga mi nieraz pomoga masaz glowy (skroni (okrezne ruchy))
Phelania sliczny ten Twoj bobasek:-)
Ja dzis tez juz po wizycie u lekarza, z naszym maluszkiem wszystko bardzo dobrze. Tylko znow male zmiany co do wieku dziecka i terminu porodu. To przez te moje dlugie cykle jak Wam to ostatnio pisalam. A wiec teraz termin porodu zostal przeniesiony na 15.12 (wiec prosze Was dziewczyny o mala zmiane na liscie grudniowych mam)
Zdjecie tez juz mam i o dziwo ja juz dzis mialam robione usg przez brzuszek;-)
A oto i nasz skarb!
Zobacz załącznik 355108
Witajcie kochane!
Właśnie wróciłam z USG kruszynka ma sie dobrze jest cala i zdrowa:-) usłyszalam serduszko i dopiero teraz do mnie doszło ze rodzi sie we mnie nowe życieuderzen 156/'min wiec szybciutko puka:-)jesli chodzi o toxo to Gin mi powiedzial ze na 90% zarazilam sie 20tygodni temu czyli przed zapłodnieniem.Ale dla świetego spokoju zrobilam sobie dzis powtórke z badan. Za 2 tyg mam wizyte i bedzie juz przez brzuszek:-)beda badania na przezierność karkowa i choroby genetyczne.Jedna rzecz mnie wkurzyla nie dał mi L4 powiedzial ze jest zbyt wczesna ciaza i pomyślimy za 2 tygtaka jestem zla , bo tak mi sie nie chce chodzic do tej pracy, Wklejam usg mojej kluski;-)Zobacz załącznik 355003
P.S.dziewczyny nie martwcie sie oby do nastepnego usg, minie 12 tydzien i bedziecie spokojniejszemi juz lepiej na serduchu
Hey dziewczyny:-)
aga mi nieraz pomoga masaz glowy (skroni (okrezne ruchy))
Phelania sliczny ten Twoj bobasek:-)
Ja dzis tez juz po wizycie u lekarza, z naszym maluszkiem wszystko bardzo dobrze. Tylko znow male zmiany co do wieku dziecka i terminu porodu. To przez te moje dlugie cykle jak Wam to ostatnio pisalam. A wiec teraz termin porodu zostal przeniesiony na 15.12 (wiec prosze Was dziewczyny o mala zmiane na liscie grudniowych mam)
Zdjecie tez juz mam i o dziwo ja juz dzis mialam robione usg przez brzuszek;-)
A oto i nasz skarb!
Zobacz załącznik 355108
Dziewczyny, byłam wczoraj u mojej ginki i widziałam moje maleństwo, i nawet widziałam jak serduszko bije mojej fasolce. Bardzo miłe uczucie. Moje maleństwo ma 7 tygodni 3 dni i mierzy 10mm , przypuszczalna data porodu to 31.12.2011, ale nic nie wiadomo bo miałam nieregularne miesiączki(a data porodu szacowana przez USG). Następna wizyta 20 czerwca, ponieważ bedzie wtedy 12 tydz.
Zobacz załącznik 355143
Moja malutka fasoleczka:-)
Dziewczyny, byłam wczoraj u mojej ginki i widziałam moje maleństwo, i nawet widziałam jak serduszko bije mojej fasolce. Bardzo miłe uczucie. Moje maleństwo ma 7 tygodni 3 dni i mierzy 10mm , przypuszczalna data porodu to 31.12.2011, ale nic nie wiadomo bo miałam nieregularne miesiączki(a data porodu szacowana przez USG). Następna wizyta 20 czerwca, ponieważ bedzie wtedy 12 tydz.
Zobacz załącznik 355143
Moja malutka fasoleczka:-)