reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Cześć dziewczyny,

dopiero się obudziłam :szok:
tzn. obudziłam się wcześniej, ale głowa mnie bolała i zasnęłam znowu. Ja dzisiaj w nocy wstawałam na sikanie, ale od początku ciąży naprawdę rzadko musiałam wstawać w nocy. Syski są cały czas większe, ale już nie bolą chyba że przy przytulaniu. Zaparcia tradycyjnie trwają. Brzuszek rano płaski, ale wieczorem mocno wzdęty. No to chyba wszystkie mamy podobnie.

Śliczne fotki waszych maluszków! Aż mamie wczoraj pokazywałam Wasze fotki :) tak mi się podobały :)

Nereida czekamy na wieści... niecierpliwie... :))))

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)
dopiero godzinę temu wstałam - szok, rozregulowałam się hehe :) jak chodzę wcześnie spać - wstaję późno, jak późno- wstaję wcześnie hehe :) przed chwilą tak kichnęłam, że poczułam silny ból i oczywiście panika, stoję nie ruchomo, po chwili przeszło. Ja także zaliczam się do tych, co panikują. Np. od wczoraj moje (.)(.) bolą mniej niż tydzień temu. Pocieszam się, że podobno im bliżej do 2 trymestru tym łagodniejsze objawy.
Nereida, kochana, nie myśl o złych przeżyciach koleżanek, myśl o sobie :) stres naprawdę nie pomaga, a tylko szkodzi, łatwo się pisze, bo ja też mam stresa, ale powiem Ci że stawia mnie do pionu mąż i oczywiście chwila, kiedy patrzę na zdjęcie maluszka, które mam w telefonie :) Trzeba być pełnym nadziei, wrzucić na luz, cieszyć się perełką i dbać o siebie :) czy ty wiesz, że od teraz to w połowie nie ty masz zachcianki, a Twój malutki człowieczek? :) więc ciesz się i myśl pozytywnie :) czekam na info z wizyty. Trzymam za Was kciuki :) &&&

Sergi, cudna kluseczka :) oj teraz to na bank urosła :) bo w końcu tempo jej rozwoju jest błyskawiczne :)

Hej dziewczyny jestem nowa(choć zalogowałam się jakiś czas temu) i piszę pierwszy raz z nadzieją, że przyjmiecie mnie do swego grona:D a więc mam 23 lata jestem z Radomia choć na razie mieszkam w warszawie. Jestem w 11 tyg ciąży a termin mam na 8 grudnia akurat na męża mojego urodziny:D pozdrawiam Was bardzo serdecznie:))

malenstwo550 witaj! No to masz taki sam termin jak ja :) Ale mój M liczy, że będziemy mieli prezent na 6 grudnia :)

Ja wczoraj czułam się masakrycznie, wymiotowałam pierwszy raz, brzuch mnie kuł cały dzień....myślałam, że nie wytrzymam:crazy: dzisiaj jest na razie ok.
Jestem też ciągle zmęczona i najlepiej bym nie wychodziła z łóżka, ale niestety obowiązki związane z pracą na to nie pozwalają. Ja niestety o L4 mogę zapomnieć, bo pracuję sama u siebie- prowadzę hotel dla psów i nie ma dni wolnych.
Trzymam kciuki za wszystkie mamy tu:laugh2:

reklama
Dla wszystkich Babeczek z UK - znalazłam w necie formularz do wypełnienia, dzięki któremu specjalny system oblicza możliwość otrzymania jakiś benefitów w naszym przypadku ;-) Gdyby ktoś chciał to podaję :tak:

Benefits adviser service : Directgov - Do it online

Scholastyka, sprawdź sobie, a nuż się coś należy a Ty nie wiesz?... ;-) Ja teraz sie oblatana robię - już złożyłam aplikację online o jobseeker's allowance... :zawstydzona/y:
I czekam na telefon z urzędu pracy z terminem spotkania... Ma być przeprowadzone w ciągu 3 dni roboczych :tak:

Milva podaj datę porodu, to dopiszę Cie do suwaczków i listy Grudniowych Mamusiek :-)

Ostatnia edycja:
Do góry