reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Phelania rzeczywiście kluska z Twojej dzidzi, ale za to jaka słodka kluska :-) super, że u Ciebie wszystko ok, ja muszę czekać do wizyty jeszcze ponad dwa tygodnie...

reklama
Phelania, gratuluję!!! i troszkę zazdroszczę tej ulgi, którą już na pewno odczuwasz! Śliczna na Twoja kluseczka!!! :-)

Oj tak kochana ulga jest...ale zaraz mi to minie hehehe:-) pewnie za 2-3 dni znow bedzie panika w mojej głowie:-DZawsze jest jakas obawa ,tym bardziej tyle sie słyszy:-( no ale co tam musi być dobrze i KONIEC !!! 2 tyg minie jak z "bicza strzelił" zobaczysz nim sie obejrzysz a juz bedziesz lezala na kozetce i słyszała jak bije serduszko twojego maleństwa i tak bedzie z każda z nas:-)

P.S. A co do rozstepów tez słyszalam ze oliwka jest najlepsza kilka kolezanek stosowalo w ciazy i sa bardzo zadowolone

Ostatnia edycja:
Phelania-gratuluje, dzidzia śliczna:-), ważne ze wszystko w porządku

Zazdroszcze podglądania,ja teraz dopiero za 2 tygodnie:-(

Ja mam pojutrze pierwszą wizytę u angielskiej położnej - nareszcie! :tak: Znajoma tutaj ma termin porodu na ten sam dzień co ja i położna wyznaczyła jej termin usg na 6 czerwca i myślę, że moja wyznaczy mi usg w podobnym terminie.

Lecę kochane do swojej agencji pracy zapytać, czy łaskawie raczą znaleźć dla mnie jakąś pracę w końcu (jako osoba pracująca u nich stale przez ostatni rok mam teoretycznie pierwszeństwo przed innymi nowo przybyłymi do agencji). Oczywiście nie spodziewam się hurra optymistycznego podejścia do mnie...

zmykam, będę później.

Phelania- ooo jaka duża dzidzia ! :-)
Na obrączke teściowa mi wróżyła kiedyś i sie pomyliła :-p Poza tym ja nie wierze we wróżby, Bogu wierze i w Jego plan na moje życie co nie znaczy ze nie jestem ciekawa przyszłości. Jestem i to bardzo :-D

reklama
Musiałam troszę odreagować po tych 3 -dniach spędzonych w szkole. Było mi bardzo słabo i duszno...myślałam,że tam nogi wyciągne;-)Na szczęście to już mam za sobą,ale sesja jeszcze trwa i do wakacji dwa zjazdy przede mną....a potem pewnie jeszcze kilka egzaminów.

Ale miałam dziś ochotę na truskawki...poleciałam szybko do zamrażarki i znalazłam kilka mrożonych mniam...
Brzuszek mi wysadziło już,że hoho;-)Taka piłeczka na samym dole:tak:

Cieszę się,że Wasze wizyty tak pomyślnie wypadają:-)
Niestety ja na pierwsze usg muszę sobie jeszcze poczekać...
Serg dzięki za liste:tak:;-)

Do góry