a_gala
Fanka BB :)
znalazłam ciekawy artykuł na temat badań prenatalnych Badania prenatalne - dla kogo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze smakami mam to samo, ale chyyyybaaaa bym chciała kwaśnych żelków z Lidla
Wizytę mam dopiero 23. a jutro zaczynam 12 tydzień.
Cześć Dziewczynki :-)
Jak samopoczucie od rana?.. Ja czekam dzisiaj na bardzo ważny telefon... Między 9:00 a 17:00... aż mnie w żołądku ściska z przejęcia...
czesc laseczki :*
Ja dziś pierwszy dzień w pracy po tygodniowym lenistwie. Nie mogłam rano wstać, jak mi po 5 budził wył teraz najchętniej bym pod kołdrę wskoczyła i podrzemała z godzinkę, czy dwie.
Strasznie mi się dłuższą te dni do wizyty u gina.. jeszcze 2 tygodnie! przez to niecierpliwe czekanie tylko się gromadzą niepotrzebne obawy i stresy. Mam nadzieję, że z kluską wszystko jest dobrze i że sobie rośnie zdrowa i silna.
W ogóle to ktoś powinien wynaleźć takie ustrojstwo do kontrolowania maleństwa w warunkach domowych. Ile mniej nerwów by było :-)
A byłam dzisiaj załatwić położną środowiskową i bardzo miła pani położna mi powiedziała ,że to najwyższy czas dała mi numer do siebie i kazała dzwonić w razie czego, aha i jeszcze ok 8 m-ca zajrzy do nas do domku i pomoże z zakupami dla malucha ( da listę czego nam brakuje).
nie martw się na zapas, takie bóle w pachwinach, po bokach w ciąży jak najbardziej się pojawiają, w końcu macica zaczyna rosnąć i rozciągać się. najgorszy ból, to ten, który utrzymuję się w dole brzucha, na środku, tak mówiła mi moja ginka....spróbuj się troszkę położyć i zrelaksować, na pewno zaraz przejdzie, mnie też czasem tak pobolewa...
Witam
Serg bardzo mi przykro z powodu pracy,a to jeszcze ja mówiłam byś napisała oświadczenie o ciąży.Czuję się współwinna :--(
Mam nadzieję,że prawnik pomoże i że wygrasz tą batalię :--(
U mnie całkiem ok tylko już mam dośc tego mojego lenistwa,senności.Normalnie ścina mnie późnym popołudniem z nóg.Chata w coraz gorszym stanie bo nie mam siły wyciągnąc odkurzacza i nim pomachac,dobrze,że jeszcze obiady robię
Mdłości nie mam,wręcz odwrotnie,apetyt wielki.I już przestało mnie kłuć w brzuchu
Ja na przeziernośc idę,no i te nieszczęsne toxo muszę zrobic na dniach