kota-behemota
Q & H team
ja też zapobiegliwie smaruję się oliwką i wierzę, że nie popękam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny
Znacie może jakieś domowe sposoby na ból głowy-boli mnie od niedzieli cały czas a już dzisiaj w nocy to myślałam że zejde, teraz nadal mnie boli ale mniej, wiem ze mozna od czasu do czasu brać paracetamol, ale bym nie chciała, biore juz antybiotyk z powodu oka i nie chce sie bardziej truć.
Jeśli znacie jakiś sposob dajcie znać please bo już dzisiaj to wysiadam:-(
Ledwie zdążyłam wysłać Wam posta, a już telefon się rozdzwonił - jednak ktoś się skontaktował!
Nie będzie lekko, ale przynajmniej wiem, że jakieś szanse są.. no i wiem też, od czego mam zacząć. Niestety, koniec z łudzeniem się, że ktoś jednak z agencji znajdzie dla mnie inną pracę... Trzeba walczyć i starać się o swoje... Będzie ciężko
Ale w najgorszym wypadku będę mogła się starać o zasiłek dla bezrobotnych
Ja wiem miałyśmy myśleć pozywnie ale znowu czuje ze cos jest nie tak...
Ja bym jednak wzięła ten paracetamol. Ostatnio miałam straszny ból głowy, położyłam się spać bo nie chciałam żadnych tabletek brać i z tego bólu męczyłam się do 3 w nocy aż w końcu wzięłam. Rezultat taki był, że cały kolejny dzień byłam nie do życia przez to niewyspanie i ból. Spokojnie weź sobie tabletkę i połóż się troszkę. Naprawdę tak męczarnia to chyba jeszcze gorzej wpływa na maluszka.Dziewczyny
Znacie może jakieś domowe sposoby na ból głowy-boli mnie od niedzieli cały czas a już dzisiaj w nocy to myślałam że zejde, teraz nadal mnie boli ale mniej, wiem ze mozna od czasu do czasu brać paracetamol, ale bym nie chciała, biore juz antybiotyk z powodu oka i nie chce sie bardziej truć.
Jeśli znacie jakiś sposob dajcie znać please bo już dzisiaj to wysiadam:-(