reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

majeczka - dzis jest 27 dc, okres powinien do mnie zawitac najwczesniej jutro poznym popoludniem. nie chce robic testu przed terminem @, ostatnim razem robilam dwa dni po spodziewanej @ i druga kreseczka wyszla mi baaardzo slabo, a tak poza tym to chyba troche sie boje kolejnego rozczarowania, w razie jak by nic z tego nie wyszlo w tym cyklu...:( ponad pol roku temu stracilam swoja pierwsza dzidzie i niczego bardziej nie pragne jak tej malej istotki pod serduszkiem

Ostatnia edycja:
reklama
ja też teraz robiłam test przed terminem miesiączki.W związku z plamieniami poszłam dziś znów do gina,ale tym razem na NFZ(nie mam teraz 100 na wizytę).Badanie miłe nie było,lekarz stwierdził krwawiącą nadżerkę i krwiak między macicą a płodem

ja też teraz robiłam test przed terminem miesiączki.W związku z plamieniami poszłam dziś znów do gina,ale tym razem na NFZ(nie mam teraz 100 na wizytę).Badanie miłe nie było,lekarz stwierdził krwawiącą nadżerkę i krwiak między macicą a płodem

Gdy byłam w ciąży z córeczką to w 7 tc też miałam krwiaka, oszczędzałam się przez 2 tyg i wszystko było w porządku tak że pewno u Ciebie też wszystko będzie dobrze- a co Ci lekarz zalecił? Bierzesz luteinę albo duphaston?

a_gala trzymam kciuki za brak @, ja też straciłam dzidzię w 8 tc w październiku 2010.

biorę luteinę,mam do was pytanie,pomóżcie mi,bo wydaje mi się,że moja beta rośnie trochę wolno.W poniedziałek:14 678,w środę 23 941-wystarczający przyrost?Po tej wizycie ciągle plamię,musiał mi tą nadżerkę chyba uszkodzić

agniesiaa ważniejszy jest przyrost bety, a nie jej wartosc, bo to sprawa indywidualna. po 48 h beta powinna zwiekszyc sie o 66%, choc czytalam, ze wynik o 50% wyzszy tez jest prawidlowy :) widzę, że u Ciebie będzie te 66%, wiec glowka do gory i nie martwimy sie :) staraj sie duzo lezec, bo to przy plamieniach bardzo istotne

majeczka - teścik :) już kupiłam dwa, grzecznie czekają na jutro :) ależ strasznie mało jest tu Was, grudniowych mam.... gdzie się podziewacie?????

majeczka - teścik :) już kupiłam dwa, grzecznie czekają na jutro :) ależ strasznie mało jest tu Was, grudniowych mam.... gdzie się podziewacie?????
Kochana i jak tam teściki?:-)
Nie trzymaj w napięciu-może foteczki wstawisz?
Jak do nas dołączysz będzie nas więcej:tak:
Trzymam kciuki:-)

Ależ wam zazdroszczę. ;) Ciąża, poród to magiczne chwile.

Kochaniutka zgadzam się z Tobą w 101%. Bardzo tęskniłam do tego stanu:-)
A Ty masz już przy sobie to malutkie Szczęście i za jakiś czas zaczniesz się starać o następne;-)

reklama
Do góry