reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam kochane!
Ja również mam termin na grudzień dokładnie 1 :) o ciąży wiem prawie od 2 tygodni ale na pierwszą wizytę idę w środę.
Ponadto jestem mamą (także grudniowej) Martynki.

Akasiam Witaj:-):tak:Powiedz jak tam Twoje dolegliwości ciążowe-są jakieś? Mnie martwi troszkę to,że u mnie z tym cisza...
Na usg wybieram się 23 kwietnia-pewnie w ten sam dzień będzie też wizyta:tak:Jeśli wszystko skończy się pomyślnie. Termin @ mam na jutro,a ciągle czuję jakiś niepokój...i mam złe przeczucia.
Trzymam kciuki za Twoją wizte no i oczywiście nie mogę się doczekać na relacje:-)

Majeczko u mnie nadmierne zmęczenie daje się we znaki, i na nie które potrawy nie mogłam nawet patrzeć w szczególności słodkie. Teraz wychodziłoby że jestem w 6-7 tc i czasem mi się robi słabo jak w nocy wstaję po picie dla córeczki.

Poczekaj na objawy bo masz jeszcze czas :)
Będąc z Martnką w ciąży przez 2 miesiące żadnych objawów nie miałam a wszystko dobrze było, dla porównania w tamtym roku w październiku poroniłam w 10 tc a już przed planowanym terminem @ tak się szybko przemęczałam że nawet po schodach było mi ciężko wyjść i widziałam że w ciąży jestem a skończyło się tak jak pisałam :-(

Zmęczenie i senność to też są i u mnie. Ale nie ma kiedy na to jak w domu jest rozbrykany prawie 2,5 roczny synek. Z zapachami nie mam narazie zadnych problemów. Za to w pierwszej ciąży od początku wszystko mi przeszkadzało...na zapach wędlin była jedna akcja-toaleta...
Kto wie u Ciebie w rodzince?
Masz śliczną córeńke-Cudo:-)

Dzieki :)
Każda ciąża jest inna więc nie stresuj się bo jeśli fasolka jest to tylko jej przeszkadzają Twoje nerwy- trzeba być dobrej myśli - a jeśli test był pozytywny to są szanse :)
W rodzince na razie mężuś wie, reszcie na razie nie mówię - jak po wizycie będzie wszystko dobrze to wtedy się dowiedzą :)

W czwartek pójdę na bete HCG żeby sprawdzić jej przyrost-myślę,że wtedy troszkę się wyjaśni.
Mało nas tu narazie. Ale może będzie małe sympatyczne gronko i zostaniemy przeniesione z naszym wątkiem na stonę główna:-):tak:

Trzymam kciukasy żeby było dobrze....
musimy chwilkę poczekać - pojawi się na pewno jeszcze nie jedna grudnióweczka to nas przeniosą na główną
Oki spadam bo mnie spanko bierze a jestem dzis sama z małą na noc i wolę być wypoczęta bo 6 rano pobudka. Buziaki

reklama
Do góry