reklama
hejka
Dziewczyny tak się stresuje że w poniedziałek pójde zrobić trzecią bete dla pewności czy maleństwo rosnie bo wizyte mam dopiero 12 kwietnia a starałam się o kruszka prawie
cztery lata i dużo przeszłam aby osiągnać cel (choroba endometrioza trzy laparoskopie)
a o dziwo maleństwo pojawiło się jak sobie odpuściłam i zajełam się wyleczeniem innych przypadłości
Dziewczyny tak się stresuje że w poniedziałek pójde zrobić trzecią bete dla pewności czy maleństwo rosnie bo wizyte mam dopiero 12 kwietnia a starałam się o kruszka prawie
cztery lata i dużo przeszłam aby osiągnać cel (choroba endometrioza trzy laparoskopie)
a o dziwo maleństwo pojawiło się jak sobie odpuściłam i zajełam się wyleczeniem innych przypadłości
konwalianka
Mały bąbelek
asieńka, tutaj sprawdza się teoria że jak sobie człowiek odpuści, to się udaje:-) Gratuluje z całego serca, ja jestem lipcóweczką
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Podobnie jak Salomii, Kaczucha i Olcia100 jestem grudniówką 2010. Dokładnie 1 kwietnia dowiedziałam się, że Ogryzek jest z nami :-) Dziewczyny korzystajcie z tych 9 miesięcy bo później będziecie często do tego wracać a czas leci baardzo szybko. Krzyś urodził się w listopadzie ale moje serce należy do grudniówek. Życzę Wam wspaniałych przyjaźni na tym forum, bezproblemowej ciąży i oczywiście szybkiego porodu o czasie.
Majeczka gratuluję dzidziusia!
Asienka trzymam kciuki za pozytywny test!! Na naszym grudniowym forum jest sporo dziewczyn, które miały problemy z zajściem w ciążę a teraz nasze maleństwa są już takie duże Ja miałam PCO, problemy z hormonami i ciąża też była niespodzianką Pogodziłam się z bezpłodnością i wtedy pojawił się Krzysiulek:-)
Majeczka gratuluję dzidziusia!
Asienka trzymam kciuki za pozytywny test!! Na naszym grudniowym forum jest sporo dziewczyn, które miały problemy z zajściem w ciążę a teraz nasze maleństwa są już takie duże Ja miałam PCO, problemy z hormonami i ciąża też była niespodzianką Pogodziłam się z bezpłodnością i wtedy pojawił się Krzysiulek:-)
majeczka02
Fanka BB :)
Witam
Ujawnia się prawdopodobnie grudniowa mama:-)
Na początku chciałam pozdrowić wszystkie dziewczyny
o ciąży dowiedziałam się 28 marca za dwa tygodnie mam wizyte u lekarza wiec będe wiedzieć więcej, już doczekać się nie moge!
Pozdrawiam
hejka
Wreszcie nie jestem sama!!!!:-):-):-) Ja o ciązy dowiedziałam się 29 marcaDziś byłam na betce i jest 69.8. Kochana a ile miałaś ostatnio przyrostu bety? Bo ja sie obawiam czy u mnie też aby na pewno wszystko ok...
majeczka02
Fanka BB :)
hej Majeczka
jejciu dzisiaj dostałam plamień, strasznie się boje dzwoniłam do lekarza, kazał mi czekać i powiedział że w tak wczesnej ciąży wszystko się może zdażyć
Kochana a jakie są te plamienia-jasna,żywa krew-czy takie brudzenie?
A masz jakąś zaufaną aptekę? Jak tak to niech dadzą Ci luteinę,a recepte doniesiesz. Moja koleżanka z listopadówek też plamiła,ale dzieciatkowi nic się nie stało,podobno u nie których kobiet wystepuje taka "mikro" miesiaczka-dostała luteine i wszystko ustało. Nie martw się Kochana wierze,ze dzidzuś pieknie rośnie-mimo tego wszystkiego. Trzymam mocno kciuki za Was oboje.
moze któras z Was zainteresuja moje "ciazowe" aukcje
BeSafe - adapter do pasów dla kobiet w ciąży (1542934201) - Aukcje internetowe Allegro
KAZ COOKE, Ciężarówką przez 9 miesięcy, jak NOWA (1542934862) - Aukcje internetowe Allegro
BeSafe - adapter do pasów dla kobiet w ciąży (1542934201) - Aukcje internetowe Allegro
KAZ COOKE, Ciężarówką przez 9 miesięcy, jak NOWA (1542934862) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana a jakie są te plamienia-jasna,żywa krew-czy takie brudzenie?
A masz jakąś zaufaną aptekę? Jak tak to niech dadzą Ci luteinę,a recepte doniesiesz. Moja koleżanka z listopadówek też plamiła,ale dzieciatkowi nic się nie stało,podobno u nie których kobiet wystepuje taka "mikro" miesiaczka-dostała luteine i wszystko ustało. Nie martw się Kochana wierze,ze dzidzuś pieknie rośnie-mimo tego wszystkiego. Trzymam mocno kciuki za Was oboje.
Niestety, dzisiaj zostałam Mamą mojego kochanego aniołka (*)...
reklama