reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

kochane gratuluję!!! ja podobnie jak salomii i kaczucha jestem grudniówką 2010...

życzę Wam spokojnych i szczęśliwych 9 m-cy
to prawdziwie magiczny czas, więc w pełni się nim cieszcie!

reklama
hejka:)
Dziewczyny tak się stresuje że w poniedziałek pójde zrobić trzecią bete dla pewności czy maleństwo rosnie bo wizyte mam dopiero 12 kwietnia:baffled: a starałam się o kruszka prawie
cztery lata i dużo przeszłam aby osiągnać cel (choroba endometrioza trzy laparoskopie)
a o dziwo maleństwo pojawiło się jak sobie odpuściłam i zajełam się wyleczeniem innych przypadłości:)

Podobnie jak Salomii, Kaczucha i Olcia100 jestem grudniówką 2010. Dokładnie 1 kwietnia dowiedziałam się, że Ogryzek jest z nami :-) Dziewczyny korzystajcie z tych 9 miesięcy bo później będziecie często do tego wracać a czas leci baardzo szybko. Krzyś urodził się w listopadzie ale moje serce należy do grudniówek. Życzę Wam wspaniałych przyjaźni na tym forum, bezproblemowej ciąży i oczywiście szybkiego porodu o czasie.

Majeczka gratuluję dzidziusia!
Asienka trzymam kciuki za pozytywny test!! Na naszym grudniowym forum jest sporo dziewczyn, które miały problemy z zajściem w ciążę a teraz nasze maleństwa są już takie duże:tak: Ja miałam PCO, problemy z hormonami i ciąża też była niespodzianką:tak: Pogodziłam się z bezpłodnością i wtedy pojawił się Krzysiulek:-)

Witam
Ujawnia się prawdopodobnie grudniowa mama:-)
Na początku chciałam pozdrowić wszystkie dziewczyny:tak:
o ciąży dowiedziałam się 28 marca za dwa tygodnie mam wizyte u lekarza wiec będe wiedzieć więcej, już doczekać się nie moge!
Pozdrawiam

hejka:)
Dziewczyny tak się stresuje że w poniedziałek pójde zrobić trzecią bete dla pewności czy maleństwo rosnie bo wizyte mam dopiero 12 kwietnia:baffled: a starałam się o kruszka prawie
cztery lata i dużo przeszłam aby osiągnać cel (choroba endometrioza trzy laparoskopie)
a o dziwo maleństwo pojawiło się jak sobie odpuściłam i zajełam się wyleczeniem innych przypadłości:)

Wreszcie nie jestem sama!!!!:-):-):-) Ja o ciązy dowiedziałam się 29 marca:tak:Dziś byłam na betce i jest 69.8. Kochana a ile miałaś ostatnio przyrostu bety? Bo ja sie obawiam czy u mnie też aby na pewno wszystko ok...

hej Majeczka
jejciu dzisiaj dostałam plamień, strasznie się boje:no: dzwoniłam do lekarza, kazał mi czekać i powiedział że w tak wczesnej ciąży wszystko się może zdażyć:no::no::no::no::no:

hej Majeczka
jejciu dzisiaj dostałam plamień, strasznie się boje:no: dzwoniłam do lekarza, kazał mi czekać i powiedział że w tak wczesnej ciąży wszystko się może zdażyć:no::no::no::no::no:

Kochana a jakie są te plamienia-jasna,żywa krew-czy takie brudzenie?
A masz jakąś zaufaną aptekę? Jak tak to niech dadzą Ci luteinę,a recepte doniesiesz. Moja koleżanka z listopadówek też plamiła,ale dzieciatkowi nic się nie stało,podobno u nie których kobiet wystepuje taka "mikro" miesiaczka-dostała luteine i wszystko ustało. Nie martw się Kochana wierze,ze dzidzuś pieknie rośnie-mimo tego wszystkiego. Trzymam mocno kciuki za Was oboje.

Kochana a jakie są te plamienia-jasna,żywa krew-czy takie brudzenie?
A masz jakąś zaufaną aptekę? Jak tak to niech dadzą Ci luteinę,a recepte doniesiesz. Moja koleżanka z listopadówek też plamiła,ale dzieciatkowi nic się nie stało,podobno u nie których kobiet wystepuje taka "mikro" miesiaczka-dostała luteine i wszystko ustało. Nie martw się Kochana wierze,ze dzidzuś pieknie rośnie-mimo tego wszystkiego. Trzymam mocno kciuki za Was oboje.

Niestety, dzisiaj zostałam Mamą mojego kochanego aniołka (*)...

reklama
witajcie jestem marcówka 2011 moja córeczka ma juz 23dni zycze was spokojych 9 miesiecy wielu przyjazni zawartych na forum :tak:

Do góry