reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

byłam w zeszły czwartek,bo dopadło mnie grypsko niestety :wściekła/y: ale z ciążą wszystko w porządku,choć coś plamię,ale może to przez nadżerkę.Zachcianek nie mam,odrzuca mnie(tak jak w pierwszej ciąży)od wędlin i mięsa i,co jest nowością-nie mogę już przetrawić żółtego sera i mam często mdłości.A wy jak się czujecie??

reklama
Z zapaszków to nic. Ale ciągle jestem zmęczona i chce mi się spaaaać...
Do Gin wybieram się w środę 13 kawietnia:tak:Jutro planuję zrobić jeszcze raz test ciązowy żeby zobaczyć jak tam z przyrostem BHCG i dla nacieszenia oczu. Zrobiłam sobie też suwaczek:-) A co tam jakieś zabobony-i tak będzie co ma być:tak: A jak sobie tym poprawiłam nastrój:-)

Witam
Dołączam do grona :-)Byłam u lekarza,termin mam wyznaczony na 4-6 grudnia:happy2:Nie mam na razie żadnych nieciekawych objawów.USG za 2 tyg.Jestem już mamą półtorarocznej dziewczynki

Gratuluję kochane dziewczyny z całego serca. Czekałam na Wasz wątek.. i wypatrywałam pierwszych grudniówek 2011. Wierzę że będą to dla Was wspaniałe miesiące.. niezapomniane chwile. Ojjj naprawdę ciąża mimo swoich "uroków" jest niezapomnianym przeżyciem. Ale prawie wszystkie grudnióweczki o tym wiedzą bo są przeważnie to Wasze drugie ciąże. Gratuluję raz jeszcze i życzę spokojnych i nudnych 8 miesięcy...
Któraś z Was pytała o przyrost bety po 48h powinna przyrosnąć min 66%.
Plamienia się zdarzają, ja nawet nie zliczę ile razy krwawiłam a mały cud Laurę która miała wolę życia jest przy mnie teraz. Życzę Wam takiego samego Cudu obok Was.
Z pozdrowieniami.

Ja już po wizycie okazało się że jestem już pod koniec 6 tc :D
tętno już jest, dostałam luteinę żeby wspomóc ciążę ale to tylko przez to że wcześniej miałam problemy z pierwszą i poroniłam drugą ciąży.
Mogę na razie powiedzieć ufff... termin mam wyznaczony na 29 grudnia ale jak na razie zostaję z wami :)

Wow Akasiam już będzie 7 tydzień:-) SUPER:))
Cieszę się,że wieści z wizyty takie pozytywne:tak:
A to mój dzisiejszy teścik
dsc03710.jpg

Ostatnia edycja:
Wow Akasiam już będzie 7 tydzień:-) SUPER:))
Cieszę się,że wieści z wizyty takie pozytywne:tak:
A to mój dzisiejszy teścik
dsc03710.jpg

oj zazdroszcze, zazdroszcze tych pieknych kreseczek....
w piatek robie tescik i tez mam nadzieje, ze je w koncu zobacze :)
cos czuje, ze tym razem sie udalo, od kilku dni piersi pobolewaja, a od tygodnia doslownie zasypiam na stojaco...hmmmm albo wiosenne przesilenie mnie dopadlo, albo...

staramy sie juz 7-my cykl, ach jak bym chciala do was dolaczyc....

reklama
oj zazdroszcze, zazdroszcze tych pieknych kreseczek....
w piatek robie tescik i tez mam nadzieje, ze je w koncu zobacze :)
cos czuje, ze tym razem sie udalo, od kilku dni piersi pobolewaja, a od tygodnia doslownie zasypiam na stojaco...hmmmm albo wiosenne przesilenie mnie dopadlo, albo...

staramy sie juz 7-my cykl, ach jak bym chciala do was dolaczyc....

A piątek to termin @? Bo mi test dwukreskowy wyszedł na 7 dni przed terminem@
Trzymam kciuki i zapraszam na GRUDNIÓWECZKI:-):tak:

Do góry