reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dzidzia3.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
dzidzia2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Zatem witamy forumowe ciotki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jak tak patrze na te Wasze zdjęcia z Usg to coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy ja zobaczę mojego maluszka, a tu jeszcze muszę czekać z 7 tyg na usg bo qrcze mi przepadło mi pierwsze to co jest ok 12 tygodnia =/
Witch81 śliczniutka ta Twoja Kluska =)

Jesteśmy po wizycie, nerwy przed miałam nieziemskie, ale wszystko jest OK!!!! Dziecko ładnie sobie rośnie, ma już prawie 5 cm i wygląda jak mały Alien
biggrin.gif
Dzisiaj widziałam nawet jak słodko się porusza, za tydzień USG prenatalne 4d, to dopiero będzie piękny widok...:-)
Pomału zaczynam wierzyć, że już wszystko będzie ok....Wiecie, że to wszystko dzięki Waszym kciukom? Dzięki Kochane...

To jest nasz mały Alienik:
Zobacz załącznik 359955

Och dziewczynki zazdroszczę!!! Śliczne Wasze Kluseczki!!!!! :tak:
Jutro ja idę do swojego gina...niby tylko na wizytę w spawie tych plamień i zdecydować co dalej ze zwolnieniem bo kończy mi się za tydzień ale może doktorek będzie chciał podejrzeć moje dziecie to chętnie tez zobacze :p bo to genetycznego jeszcze prawie 3 tyg.... :dry:

Nerida - dla świętego spokoju bym z nim pogadala i moze by zrobil te usg :) bo to jednak jest stresik dla Ciebie i dzidzi:) a mnie cos ciagnie u dolu brzucha ,jakos dziwnie:-(mam nadzieje ze przejdzie.
a_gala - piękny ten twój ufoludek:-)najwazniejsze ze wszystko ok:-)

Witch81, gratuluję, śliczne maleństwo, a jakie zdjęcia wyraźne, pięknie widać mózg maleństwa!

a_gala, gratuluję!!!! super, że wszystko jest dobrze, prawda, że odkąd zobaczyłaś, jak maluszek się rusza, całkiem inaczej przeżywasz ciążę? mega wzruszające! śliczne zdjęcie!!!

Phelania, mnie też dziś coś ciągnie brzuch, chyba za dużo stresów.... :dry:

dziewczyny ja targana niepokojem poszłam dziś na usg genetyczne do dr z super sprzętem :) , zrobił wszystkie pomiary łącznie z przepływami , w czasie badania opowiadał i to mi się podobało , najważniejsze, że wszstko w porządku więc przepędzam wszystkie złe duchy z mojej głowy
nie mogłam się powstrzymać by nie zapytac o płeć :) skoro taki dokładne ma to usg nio i pokazał mi :zawstydzona/y: siuraka,
będzie syncio :happy2:

Whitch81 i a_gala - super zdjęcia!!Śliczne dzieciaczki, gratuluję:-)
Ankarianna - hehe, super wiadomość!!!No i super, że wszystko ok:-)..a jak Ci wychodziło wg tabelki - tak z ciekawości?;-)

A ja właśnie wróciłam z koncertu Kayah, było super..byłam razem ze szwagierką, dostała bilety ze swojej pracy, a był koncert na otwarcie nowego szpitala Śląskiego Centrum Chorób Serca..było super, Kayah niesamowita, ma babka tyle energii, że szok!!

reklama
A_gala Witch śliczności nosicie pod sercem

A co z Serg....halo? Jak po wizycie?

Kurcze ja umówiłam się na 9 czerwca na przeziernośc,ale czy nie za wcześnie?Będzie to chyba 11t3d czyli 12 tydzień...No ale idę też na toxo to najwyżej za jakiś czas pojadę znowu,kurcze chyba napiszę maila z pytaniem do lekarza czy nie za wcześnie :dry:

Do góry