kota-behemota
Q & H team
ANKARIANNA, super, gratuluję chłopaka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ankarianna - hehe, super wiadomość!!!No i super, że wszystko ok:-)..a jak Ci wychodziło wg tabelki - tak z ciekawości?;-)
!!
BECIA84 też mam problemy ze spaniem ale tylko nocnym ostatnio np wstawałam o 5 - nio tragedia, dwa dni temu obudziłam sie o 2 w nocy i nie mogłam zasnąc do 4 , w moim odczuciu to jest jakby przygotowywanie się do snu czujkowo-przerywanego hihihi jak juz dzidzia bedzie na świecie
a jeśli chodzi o wiztyty u ginka to na ostatniej jak leżałam na samolocie to przypomniałam sobie sytuacje z wątku o smiesznych wpadkach u ginekologa , gdzie dziewczyna zamiast dezodorantem intymnym popsikała się brokatem na swoja szanowna, nie musze chyba pisać co miałam na twarzy z moja wybraźnią ot taka odskocznia
wogóle polecam ten wątek gdzieś na bb , ja płakałam jak go czytałam naprawdę wielkimi jak grochy łzami ze śmiechu, jak znajde to wkleje linka
Ja też wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie białe spodnie ciążowe, bluzkę i cycnik (czyt. biustonosz). Spodnie mi się podobają, ale nie chciałam białych. No ale niestety na moją doopę nie było rozmiaruNo to fajnie że wszystko dobrze.
Ja wczoraj padłam spać po 21 po rozmowach z kibelkiem - znowu mnie męczą mdłości.
Najgorsze są zapachy, wszystko wyczuwam nawet z odległosci.
Chciałam sobie wczoraj kupić spodnie ciążowe, bo moje wszystkie już odpinam, bo mnie gniotą i byłam w H&M ale te modele jakieś takie wąskie w udach - przecież trochę mi przybędzie i nie wejde w te spodnie