reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Ankarianna no to gratuluję!!!!

Będziesz miałą parkę fajnie, mam nadzieję że mi też się uda mieć takową:).

Mi właśnie lekarka potwierdziła mailem zmianę terminu wizyty tak więc już 8 czerwca zobacze moje maleństwo.
Mam nadzieję że wszystko ok, chociaż na poznanie płci to jeszcze troszkę za wcześnie będzie, ale to nic:).

No właśnie ciekawe ciekawe też czekam na wieści od niej.
Ale tymczasem łóżko wzywa nieubłaganie, więc życzę Wam słodkich snów:*

BECIA84 też mam problemy ze spaniem ale tylko nocnym :) ostatnio np wstawałam o 5 - nio tragedia, dwa dni temu obudziłam sie o 2 w nocy i nie mogłam zasnąc do 4 , w moim odczuciu to jest jakby przygotowywanie się do snu czujkowo-przerywanego hihihi jak juz dzidzia bedzie na świecie

a jeśli chodzi o wiztyty u ginka to na ostatniej jak leżałam na samolocie to przypomniałam sobie sytuacje z wątku o smiesznych wpadkach u ginekologa , gdzie dziewczyna zamiast dezodorantem intymnym popsikała się brokatem na swoja szanowna, nie musze chyba pisać co miałam na twarzy z moja wybraźnią :-D ot taka odskocznia

wogóle polecam ten wątek gdzieś na bb , ja płakałam jak go czytałam naprawdę wielkimi jak grochy łzami ze śmiechu, jak znajde to wkleje linka

No ja się też śmiałam jak nigdy, łzy mi leciały ciurkiem ze śmiechu :) skopiowałam historie i zawiozłam koleżnce, co w szpitalu leży w 8mym miesiący pisała, że zareagowała tak samo :) Historie są niesamowite. A propo samolotu była fajna historia, że babka na pierwsza wizyte w ciąży poszła, lekarz kazał wyjść na samolot, ona z podekscytowania zdjęła górę i siedziała na samolocie z cycami na wierzchu, a z dołem ubranym. Lekarz z konsternacją na twarzy zapytał tylko, czy to jej pierwsza wizyta hehe :)

Ja dziś miałam długi dzień i dopiero teraz Was nadrabiam. W szkole byłam od 8 do 17, a dzieciaki jakieś bardziej denerwujące niż zwykle.

Gratuluję udanych wizyt i przepięknych kosmitów na zdjęciach :)
I juz zasypiam na siedząco, więc nie będę sie za bardzo temu opierać. Dobrej nocy!

Hej Babeczki :-)
Późno, bo po wizycie pojechaliśmy do mamci mojej i jak zasnęłam na kanapie, to się obudziłam po 4 godzinach :szok:

Na usg wszystko ok :-) Berbeć nam duży rośnie :tak: Ma już 5,6cm! Wg usg to 12 tydzień i 1 dzień, więc szybciej niż mam na suwaczkach (zaraz będę zmienić ;-) ). Termin porodu wyznaczony szybciej, na 14 grudnia :tak: Przezierność karkowa 1,1mm więc SUPER :-D Serduszko bije mocno i Dzidziuś jest silny! Jak babeczka zaczęła podglądać głowicą do usg, to tak fajnie "spanikowało" Dziecię i zaczęło wierzgać nóżkami i rączkami :tak: Później już tylko ssało kciuk a no i z profilu wygląda na to, że ma nosek po Tatusiu ;-)

Mamy też oczywiście zdjęcie, ale jutro zrobię i Wam wstawię, ok? :-)

Ostatnia edycja:
No to fajnie że wszystko dobrze.
Ja wczoraj padłam spać po 21 po rozmowach z kibelkiem - znowu mnie męczą mdłości.
Najgorsze są zapachy, wszystko wyczuwam nawet z odległosci.
Chciałam sobie wczoraj kupić spodnie ciążowe, bo moje wszystkie już odpinam, bo mnie gniotą i byłam w H&M ale te modele jakieś takie wąskie w udach - przecież trochę mi przybędzie i nie wejde w te spodnie:sorry:

Dzien dobry!
od razu gratulacje - witch, a_gala i sergeevna - super, ze bobaski zdrowo rosna!:-) Tak trzymac!
U mnie sliczna pogoda, cipelutko, a i wiadomosci od rana z BB dobre, wiec ja tez sie usmiecham!:-)
Jakies plany na weekend? Mnie chodzi po glowie grill.... hmmm... zobaczymy....
Milego i spokojnego dnia!

reklama
Witam moje grudnióweczki.

No to fajnie że wszystko dobrze.
Ja wczoraj padłam spać po 21 po rozmowach z kibelkiem - znowu mnie męczą mdłości.
Najgorsze są zapachy, wszystko wyczuwam nawet z odległosci.
Chciałam sobie wczoraj kupić spodnie ciążowe, bo moje wszystkie już odpinam, bo mnie gniotą i byłam w H&M ale te modele jakieś takie wąskie w udach - przecież trochę mi przybędzie i nie wejde w te spodnie:sorry:
Ja też wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie białe spodnie ciążowe, bluzkę i cycnik (czyt. biustonosz:-D). Spodnie mi się podobają, ale nie chciałam białych. No ale niestety na moją doopę nie było rozmiaru:szok::wściekła/y:

Do góry