Pauluś89
Grudzień 2009
Ale i tak będę pisać tam gdzie większość.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a chyba najlepszym zajeciem jej jest spadnie z łozka bicie mnie po buzi i wyrywanie mi wlosow...
kora ile Zosia ma ząbkow! szok! :-)
Wszystkiego najlepszego dla Leah Kasi Limerick (mam nadzieję, że nas czyta). Sto lat!
my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-em jak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą
Hej ho ... gawędziary!
Oo,oo ... Dafii hej
EDIT:
Nie krępować się moją obecnością no!
Zalazłam, patrzę a tu teraz cisza :> Jak zaraz rykaczu mnie wezwie to się znowu rozpiszecie
nadrobilam
trzymam kciuki za wszystkie maluchy i ammay by wyniki baradn byly dobre
wszystkiego najlepszego dla solenizantow
Daffi witaj:*
Nessi super ze tu tez sie odezwalas
co do pisania tu czy na zamknietym to ja pisze tu
a ja dzis zamowilam sobie meble ,oczywiscie wezme na raty bo nie mam kasbi by zaplacic od razu zamowilam wielka szafe i komode
Witaj Nessi
no ja wlasnie rykacza chwilowo mam cicho bo juz myslalam ze z nia oszaleje. Jeszcze zaczyna mnie ucho bolec. mysle ze dzis jeszcze ciekawsza noc sie zapowiada.
Jescze jak Julka bedzie cudowac to juz w ogole dostane na leb!
oooooo a jakie mebelki?
wielka szafe i komode jak przyjda za te pare tyg to wstawie fotki