reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a chyba najlepszym zajeciem jej jest spadnie z łozka bicie mnie po buzi i wyrywanie mi wlosow...

kora ile Zosia ma ząbkow! szok! :-)

no z wyrywaniem włosów (ale tylko babci, moich nie rusza) też walczymy.
A ząbków nam faktycznie obrodziło :)

Wszystkiego najlepszego dla Leah Kasi Limerick (mam nadzieję, że nas czyta). Sto lat!

Od nas też 100 lat dla Leah oraz całuski dla Danielka :)

my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-em :tak: jak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą :tak:

my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-em :tak: jak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą :tak:

a aaa i potwierdził to o czym pisałyśmy ostatnio..chodzenie na bosaka ma sens jeśli chodzi się po piasku, trawie itp. a nie po twardej podłodze :tak:

Hej ho ... gawędziary!

Oo,oo ... Dafii hej ;)

EDIT:

Nie krępować się moją obecnością no! :)
Zalazłam, patrzę a tu teraz cisza :> Jak zaraz rykaczu mnie wezwie to się znowu rozpiszecie :D

Ostatnia edycja:
nadrobilam:)

trzymam kciuki za wszystkie maluchy i ammay by wyniki baradn byly dobre:)

wszystkiego najlepszego dla solenizantow:)

Daffi witaj:*

Nessi super ze tu tez sie odezwalas:)

co do pisania tu czy na zamknietym to ja pisze tu:)

a ja dzis zamowilam sobie meble ,oczywiscie wezme na raty bo nie mam kasbi by zaplacic od razu:) zamowilam wielka szafe i komode:)

Hej ho ... gawędziary!

Oo,oo ... Dafii hej ;)

EDIT:

Nie krępować się moją obecnością no! :)
Zalazłam, patrzę a tu teraz cisza :> Jak zaraz rykaczu mnie wezwie to się znowu rozpiszecie :D

Witaj Nessi :)
no ja wlasnie rykacza chwilowo mam cicho bo juz myslalam ze z nia oszaleje. Jeszcze zaczyna mnie ucho bolec. mysle ze dzis jeszcze ciekawsza noc sie zapowiada.
Jescze jak Julka bedzie cudowac to juz w ogole dostane na leb!

nadrobilam:)

trzymam kciuki za wszystkie maluchy i ammay by wyniki baradn byly dobre:)

wszystkiego najlepszego dla solenizantow:)

Daffi witaj:*

Nessi super ze tu tez sie odezwalas:)

co do pisania tu czy na zamknietym to ja pisze tu:)

a ja dzis zamowilam sobie meble ,oczywiscie wezme na raty bo nie mam kasbi by zaplacic od razu:) zamowilam wielka szafe i komode:)

oooooo a jakie mebelki?

Witaj Nessi :)
no ja wlasnie rykacza chwilowo mam cicho bo juz myslalam ze z nia oszaleje. Jeszcze zaczyna mnie ucho bolec. mysle ze dzis jeszcze ciekawsza noc sie zapowiada.
Jescze jak Julka bedzie cudowac to juz w ogole dostane na leb!

oooooo a jakie mebelki?

wielka szafe i komode:) jak przyjda za te pare tyg to wstawie fotki:)

reklama
Do góry