Pauluś89
Grudzień 2009
HIHI o to jestesmy na tej samej diecie
To będziemy się wspierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HIHI o to jestesmy na tej samej diecie
Wow czuję sie zaszczycona dobrze ze nie moj mąż bo z tego co pamiętam to i takie sie zdazaly sny A i mam nadzieję ze to nie był koszmar ;-)Aga aż tak źle, że masz forumowe koszmary?
Mi się chyba tylko raz forum śniło (aż dziwne) i to chyba Lori była ;-)
Oj biedna jestes wracaj szybko do zdrowia bo ciężko sie zajmować maluchem jak samemu czlowiek zle sie czuje :-(hej dziewczyny.... ja chora, Zosia wysypana nie wiadomo po czym... nawet pisać mi się nie chce...
ale ale .... kiedyś słyszałam, ze pod koniec pierwszego roku powinno się zrobić USG brzuszka maluszkom...
Prawda czy fałsz? wie ktoś coś?
A szwy mi się same po naturalnym rozpuściły cieszę się, ze koszmarek ściągania mnie ominął, za to szycia nie zapomnę do końca życia i jak tak sobie myślę, to w razie powtórki najbardziej tego się boję.... brrrrrrrr
Paulus od margaryny zdrowsze jest maselko
luzna- mi baardzo sie podoba Twoj pomysl, wspieram Cie, zeby Ci sie udalo!
M prawie w ogóle nie zdejmuje obrączki, raczej nie miał jakiejś luźnej. Najgorsze, że właśnie nie wie kiedy i gdzie zgubił, nic nie kojarzy, a miejsc gdzie był chociażby dziś jest bardzo dużo, więc nawet nie ma sensu szukać. No nic, przykro mi, ale przecież nie zrobił tego celowo. Ciekawa tylko jestem co zrobi, czy kupi nową i kiedy?
Tymczasem dostałam pysznego bakłażana i liczę, że zaraz skoczy do sklepu po jakieś niezdrowe zakąski na chandrę.
Czesc kochane!
Wreszcie dotarlam do Was, ehh
Wogole jestem poza tematem niestety U nas wlasnie skonczylo sie zapalenie oskrzeli i ledwo zyje poprostu! Do tego szkola, egzaminy sie zaczynaj, nie wiem jak ja dam rade, ale moze jakos
Teskni mi sie za Wami, ale ostatnio tak czas ucieka mi przez palce, ze nawet nie mam jak wejsc na forum
polej mi też bo nic nie mam w domu
I tu się nie zgodzę za bardzo - ciągle spierają się o to co zdrowsze: margaryna czy masło. Masło utarło się w naszej mentalności jako zdrowe. Ale zdrowe to ono było swojskie, robione przez siebie. Obecne masła (szczególnie te tanie) nie mają nic wspólnego z domowym masłem babć.