reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mika dzieki....to znaczy że dobrze wybrałam:)
Julka to trzymamy kciuki za dobre wyniki:)

Kurcze ja nie wiem gdzie czas gubie:(
Już prawie południe..cały czas coś robię..dwa prania nastawione, właśnie odmroziłam i umyłam lodówke u ciotki a tu obiad jeszcze nietkniety:(
He he a jeszcze godzinę bedę kombinowac co by ugotować:)

reklama
przyszłam się przywitać z rana :tak:

choć w sumie to już nie takie rano, bo już 11 ;-)

co do RAMY tej żółtej ze słonecznikiem narysowanym, to z tego co na razie 'wyczytałam' ze składów, to ona jest najzdrowsza i my też tylką ją jadamy :tak:

Marzka gratulacje nowych umiejętności dla małej! :-D

To dobrze, że Ali je Ramę:)

Marzka, gratualcje dla Michałka.

Julka, co ty za głupoty opowiadasz! Wszystko wyjdzie pięknie, idealnie i w normie. Rozumiem, że idziesz na usg by poprawić sobie humor :-)

no pewnie Julka, Ewa Ci dobrze napisała, bedzie dobrze.

Marta jak przemywanie oczek nie pomogło to wybierz się lepiej do lekarza pewnie jakies kropelki zapisze! A mam nadzieje że to nie żadna choroba was atakuje:)
Tak ide dzis kontrolnie do lekarza zobaczymy co powie i jeszcze kaszel doszedł.

Z Danielka to się robi łobuziak pierwsza klasa, takie wybij okno. Ani na sekundę nie idzie go spuścić z oka, przez to nie mam czasu dla siebie. Wieczorami się uczę i piszę pracę magisterską, i tyję od nadmiaru czekolady :-D (i z czego ja się cieszę...)

reklama
Ha nawet zdazylam zajrzec dzis:) Mam nadzieje, ze w koncu uda mi sie wrocic do aktywnosci na BB:)

:) no fakt raz dwa te zęby idą:)
Jutka witamy:) szkoda, że tak mało jest z nami Ale pewnie dziewczyny sa bardzo absorbujace?
Marta a ja pije z sokiem z porzeczek:)

Nawet nie masz pojecia jak! To co one wymyslaja, ganiaja sie na czworaka, podsuwaja rozne rzeczy pod meble i sie na nie wspinaja, probuja same chodzic i co chwila ktoras lezy i wogole kosmos... Ale sa przy tym przeslodkie:) Niestety oczy trzeba miec wszedzie!

Hej Jutka milo Cie widziec dobrze ze dziewczynki wyszly z choroby a z egzaminami na bank sobie poradzisz nic sie nie martw;)

Oby:)

Hej Jutka,
kobieto wieki cię nie było. Dobrze, że choroby za wami, z egzaminami dasz sobie radę na bank, życzę powodzenia.
No i mam nadzieję, spotkamy się na nartach :-)

No wlasnie wiem:( Ale postaram sie poprawic:)
A no wlasnie co z tymi nartami???

Jutka stęskniłysmy się za wami! Biedne dziewczyny tak się nachorowały:( A za egzaminy bedę trzymać kciuki ...tylko napisz kiedy:)

Zacznij trzymac w piatek, a ostatni egzamin mam chyba 16 stycznia:)

I tu się nie zgodzę za bardzo - ciągle spierają się o to co zdrowsze: margaryna czy masło. Masło utarło się w naszej mentalności jako zdrowe. Ale zdrowe to ono było swojskie, robione przez siebie. Obecne masła (szczególnie te tanie) nie mają nic wspólnego z domowym masłem babć.

Miło Cię widzieć :) Dobrze że pamiętasz o nas :) dobrze że dziewczynki wyzdrowiały :tak: powodzenia w szkole :)
Tak zgadzam sie, teraz o dobre maslo trudno niestety!

Jasne, ze o Was pamietam, caly czas i tesknie!:)

Do góry