Pauluś89
Grudzień 2009
Karnitynko ostatnio przeglądałam stare posty na zamknietym i mam pytanie, jak tam ten zakład ze schudnieciem? Kto musiał iść po tego kebaba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpowiedzialam na drugim watkuA jaka dietke stosujesz teraz bo pisalas ze walczysz?Karnitynko ostatnio przeglądałam stare posty na zamknietym i mam pytanie, jak tam ten zakład ze schudnieciem? Kto musiał iść po tego kebaba?
Hej Jutka,Czesc kochane!
Wreszcie dotarlam do Was, ehh
Wogole jestem poza tematem niestety U nas wlasnie skonczylo sie zapalenie oskrzeli i ledwo zyje poprostu! Do tego szkola, egzaminy sie zaczynaj, nie wiem jak ja dam rade, ale moze jakos
Teskni mi sie za Wami, ale ostatnio tak czas ucieka mi przez palce, ze nawet nie mam jak wejsc na forum
Prawie to samo Połowę Żreć