reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

I ja sie witam z rana niewyspana:(
Jak dla mnie 6.30 to środek nocy...ale sama zawaliłam sprawę bo nie obudziłam się na mleko Tomke i dałam mu je jak juz był mega rozbudzony:)
Mamo Stacha a nie wiesz dokładnie czemu odpadaja te skarpetki z gumową podeszwą? Zresztą wg mnie gumowa to jest za dużo powiedziane...ja mam takie z ciut grubszym materialem na spodzie...i jeżeli odpada wszystko co jest ciasne na stopie...to one byłyby idealne...bo nic nie opinaja...nie wiem tak się dopytuję bo Hania cały czas w takich chodzi
A wczoraj na spacerku zauważyłam że strasznie prawą nogę paluszkami do środka stawia(mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi), Tomek ma za tydzień szczepienie więc chyba zabiorę ja do pediatry:)

Julia tez stawiala tak jedna stopke:tak:kiedys pediatra powiedzial ze pewnie bedziemy musieli odwiedzic ortopede,ze bede potrzebne usztywnione buty,zalecila zakladanie lewego buta na prawa noge i odwrotnie i przeszlo:tak:wiem ze to dziwnie wygladalo ale po domu lub po podworzu tak wlasnie nosila buty:tak:

Na szczęście godziny przyjęć się zmieniły i jedziemy na 11 do pediatry nie będę musiała tak długo czekać czy u was w przychodni dzieci do roczku mają pierwszeństwo?

U nas tak nie ma:no:jest kolejka i kto ostatni:tak:

..ooo miło,że pamiętasz :-) ..było super ! czułam się jak by to było nasze pierwsze spotkanie ;-) ogólnie weekend minął extra ,bo w niedziele z kolei spotkałam się w końcu z moją przyjaciłką :tak:siedziałyśmy w kawiarnia pół dnia..wygadałyśmy się w spokoju za wszystkie czasy ;-)

Fajnie ze wieekend udany;-)oby takich wiecej;-)

Witam ja już po wizycie trwała prawie godzine, pediatra jest zaintrygowany bo nie ma przyczyn a są objawy c.d badań jeszcze jeden posiew moczu dla pewności bo ten mieści się w granicach normy i badanie ogólne i osad moczu. Skierowanie do neurologa aby wykluczyć tego neurologiczne przyczyny. Do neurologa udało mi się zapisać do Bełchatowa na 25 listopada pani jest neurologiem dziecięcym i pediatrą. Także jesteśmy w punkcie wyjścia.

I znowu czekanie:-(szkoda ze Michas sie meczy:-(
Z tym neurologiem to moze rzeczywiscie tam lezy problem...

My dzis bylismy na morfologii z Patrykiem,potem zakupy,teraz pasowaloby zrobic cos do zjedzenia ale mi sie nie chce:-(

reklama
Kopciuszku córka siostry też musiała tak butki zakładac....ale wolę zeby ją jednak obejrzał lekarz i niech on mi to zaleci to bedę miala spokojne sumienie!
A kiedy wyniki Patryczka?

Kopciuszku córka siostry też musiała tak butki zakładac....ale wolę zeby ją jednak obejrzał lekarz i niech on mi to zaleci to bedę miala spokojne sumienie!
A kiedy wyniki Patryczka?
mojej przyjacióły córa też tak nosiła :tak: śmiesznie to wyglądało ;-)

ja już tak zgłupiałam z tym zakładaniem obuwia domowego ! ... własnie dzwoniła Teściówka, że jutro mamy wizytę u znajomego ortopedy i się o wszytsko wypytam...przy okazji obejrzy tą moją Dziewczyne :tak:

marta Alanowi robie normalna kanapke i on sobie ja trzyma i sam gryzie,nie musze kroic na kawalki:) i kanapke zje ze wszystkim:)

Paulus od margaryny zdrowsze jest maselko:)

Marzka wspolczuje...dalej nic.
kopciuszku kiedy wyniki Patryka beda???

Mnie też dopadła chandra. M wrócił z pracy i powiedział mi, że zgubił obrączkę. Nie wie kiedy, nie wie gdzie, nie wie jak, zauważył jak wracał z pracy w pociągu :-(

reklama
Do góry