kopciuszek2107
Fanka BB :)
I ja sie witam z rana niewyspana
Jak dla mnie 6.30 to środek nocy...ale sama zawaliłam sprawę bo nie obudziłam się na mleko Tomke i dałam mu je jak juz był mega rozbudzony
Mamo Stacha a nie wiesz dokładnie czemu odpadaja te skarpetki z gumową podeszwą? Zresztą wg mnie gumowa to jest za dużo powiedziane...ja mam takie z ciut grubszym materialem na spodzie...i jeżeli odpada wszystko co jest ciasne na stopie...to one byłyby idealne...bo nic nie opinaja...nie wiem tak się dopytuję bo Hania cały czas w takich chodzi
A wczoraj na spacerku zauważyłam że strasznie prawą nogę paluszkami do środka stawia(mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi), Tomek ma za tydzień szczepienie więc chyba zabiorę ja do pediatry
Julia tez stawiala tak jedna stopkekiedys pediatra powiedzial ze pewnie bedziemy musieli odwiedzic ortopede,ze bede potrzebne usztywnione buty,zalecila zakladanie lewego buta na prawa noge i odwrotnie i przeszlowiem ze to dziwnie wygladalo ale po domu lub po podworzu tak wlasnie nosila buty
Na szczęście godziny przyjęć się zmieniły i jedziemy na 11 do pediatry nie będę musiała tak długo czekać czy u was w przychodni dzieci do roczku mają pierwszeństwo?
U nas tak nie majest kolejka i kto ostatni
..ooo miło,że pamiętasz :-) ..było super ! czułam się jak by to było nasze pierwsze spotkanie ;-) ogólnie weekend minął extra ,bo w niedziele z kolei spotkałam się w końcu z moją przyjaciłką siedziałyśmy w kawiarnia pół dnia..wygadałyśmy się w spokoju za wszystkie czasy ;-)
Fajnie ze wieekend udany;-)oby takich wiecej;-)
Witam ja już po wizycie trwała prawie godzine, pediatra jest zaintrygowany bo nie ma przyczyn a są objawy c.d badań jeszcze jeden posiew moczu dla pewności bo ten mieści się w granicach normy i badanie ogólne i osad moczu. Skierowanie do neurologa aby wykluczyć tego neurologiczne przyczyny. Do neurologa udało mi się zapisać do Bełchatowa na 25 listopada pani jest neurologiem dziecięcym i pediatrą. Także jesteśmy w punkcie wyjścia.
I znowu czekanie:-(szkoda ze Michas sie meczy:-(
Z tym neurologiem to moze rzeczywiscie tam lezy problem...
My dzis bylismy na morfologii z Patrykiem,potem zakupy,teraz pasowaloby zrobic cos do zjedzenia ale mi sie nie chce:-(