o kurcze szkoda ze nadal nic....Witam ja już po wizycie trwała prawie godzine, pediatra jest zaintrygowany bo nie ma przyczyn a są objawy c.d badań jeszcze jeden posiew moczu dla pewności bo ten mieści się w granicach normy i badanie ogólne i osad moczu. Skierowanie do neurologa aby wykluczyć tego neurologiczne przyczyny. Do neurologa udało mi się zapisać do Bełchatowa na 25 listopada pani jest neurologiem dziecięcym i pediatrą. Także jesteśmy w punkcie wyjścia.
reklama
powiedz mi robisz takie kolejeczki i rączką je? bo u nas suchy chlep czy bułkę tak ale jak widzi cos na chlebie to nieche jescAlan juz w domu,opendzlolil 2 kanapeczki i teraz sie bawi Ale mu sie dobrze w nowym wozku spi z babcia na spacerze spal caly czas a to bylo ok 2 godz
Mama Stacha
&Franka&Janka
No to sobie pospałam, całe 30 minut :-) Dopiero łapał przyjemny sen, tak mi było cieplutko i milutko a ta mała gadzina się obudziła pełna sił i energii do zabawy, nawet cycka nie chciał bym mogła jeszcze poleżeć :-)idz idz spac bo pewnie lada chwila sie Franek obudzi :-)
ja tez bym chciala sie kimnąc ale jak pod biurkiem ;-)
Marzka, kurcze, ty to się masz. A może idź do tej wróżki czy znachorki od Nessi :-)
Ostatnia edycja:
aga6671
Mama Hani i Tomka
Marzka chociaz tyle że doktor nie chce go byle czy faszerować! Lepiej pochodzić po specjalistach ale wyjaśnić co go w końcu męczy! Biedny Michas
Mamo Stacha dlatego ja nie lubie spać z dziećmi Bo długo zasypiam i w najgorszym momencie sie budzą złośniki
Mamo Stacha dlatego ja nie lubie spać z dziećmi Bo długo zasypiam i w najgorszym momencie sie budzą złośniki
Pauluś89
Grudzień 2009
Marzka szkoda, że się nie wyjaśniło
Co do kanapek to kupiliśmy dżem dla dzieci i nim smaruje chleb na którym jest już Rama a Ali gryzie sam gdy mu kromke bez skórki
Co do kanapek to kupiliśmy dżem dla dzieci i nim smaruje chleb na którym jest już Rama a Ali gryzie sam gdy mu kromke bez skórki
Mama Stacha
&Franka&Janka
A właśnie, może to magia imienia :-)
mój uwielbia skórki ale jak niesą niczym posmarowane... ach ten mój synekCo do kanapek to kupiliśmy dżem dla dzieci i nim smaruje chleb na którym jest już Rama a Ali gryzie sam gdy mu kromke bez skórki
fajnie ze Twój smyczek juz tak ładnie je, ale wiesz moze sprobuje z dzemem to słodkie to go zachęci
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
mój uwielbia skórki ale jak niesą niczym posmarowane... ach ten mój synek
fajnie ze Twój smyczek juz tak ładnie je, ale wiesz moze sprobuje z dzemem to słodkie to go zachęci
Może to pomoże chociaż Aleksa dżem jest lekko kwaskowaty