reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Witam ja już po wizycie trwała prawie godzine, pediatra jest zaintrygowany bo nie ma przyczyn a są objawy c.d badań jeszcze jeden posiew moczu dla pewności bo ten mieści się w granicach normy i badanie ogólne i osad moczu. Skierowanie do neurologa aby wykluczyć tego neurologiczne przyczyny. Do neurologa udało mi się zapisać do Bełchatowa na 25 listopada pani jest neurologiem dziecięcym i pediatrą. Także jesteśmy w punkcie wyjścia.
o kurcze szkoda ze nadal nic....

reklama
idz idz spac bo pewnie lada chwila sie Franek obudzi :-)
ja tez bym chciala sie kimnąc ale jak pod biurkiem ;-)
No to sobie pospałam, całe 30 minut :-) Dopiero łapał przyjemny sen, tak mi było cieplutko i milutko a ta mała gadzina się obudziła pełna sił i energii do zabawy, nawet cycka nie chciał bym mogła jeszcze poleżeć :-)

Marzka, kurcze, ty to się masz. A może idź do tej wróżki czy znachorki od Nessi :-)

Ostatnia edycja:
Marzka chociaz tyle że doktor nie chce go byle czy faszerować! Lepiej pochodzić po specjalistach ale wyjaśnić co go w końcu męczy! Biedny Michas:(
Mamo Stacha dlatego ja nie lubie spać z dziećmi:) Bo długo zasypiam i w najgorszym momencie sie budzą złośniki:)

Co do kanapek to kupiliśmy dżem dla dzieci i nim smaruje chleb na którym jest już Rama a Ali gryzie sam gdy mu kromke bez skórki:)
mój uwielbia skórki ale jak niesą niczym posmarowane... ach ten mój synek
fajnie ze Twój smyczek juz tak ładnie je, ale wiesz moze sprobuje z dzemem to słodkie to go zachęci

reklama
Do góry