reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

jezu, może ja tą małą mją głodzę???? jak to całą drożdżówkę???? już pomijam skład, ale jaka ona wielka była? moja jak zje 3 patyki kukurydziane to prawie wymiotuje z przejedzenia!!!!
no noremalna drozdzowka:) moj ma niezly apetyt al gruby nie jest,2 kanapki tez potrafi zjesc z rana na sniadanie. i Dodam ze moj mleka nie je prawie wcale,mamuy teraz bebiko 3 bananowe to tego czasami sie napijie bo zwyklego juz od dluzszego czasu nie chcial.

reklama
Odmeldowuje sie tutaj takze i ja:-)fajnie ze jest juz tutaj co czytac:-)
Napisze cos wiecej wieczorkiem bo erazmusze uciekac;-)
P.s przyszły moje buciki:-)sama mina mowi wszystko:-)poprawilam sobie troche humora:-);-)

Co do mleka to z musu kupiłam Aleksowi gerber bo bebiko zabrakło i dobrze że tak się stało:) Ali jak spróbował tego mleka to aż mlaskal i robił mmm:) no i my już od 2 tyg na trójce jedziemy bo tak pielęgniarka środowiskowa zaleciła

Co do mleka to z musu kupiłam Aleksowi gerber bo bebiko zabrakło i dobrze że tak się stało:) Ali jak spróbował tego mleka to aż mlaskal i robił mmm:) no i my już od 2 tyg na trójce jedziemy bo tak pielęgniarka środowiskowa zaleciła
mi kumpela powiedziala ze wlasniej jej lekarka kazala wczesniej dac 3 bop tez nie chciala jej cora pic mleka,a tak to sa smaki do wyboru i mozna kombinowac,bo jednak chce zeby chociaz raz dziennie ta butle wypil mleka.

Zosia wypija 3 razy po 150-180 ml. Też już tak nie zawsze chce pić, dlatego jej daję w zasadzie i rano i wieczorem przez sen.

reklama
Do góry