reklama
Dziewczyny jeśli któraś używa Pampersów lub chce dostać darmową próbkę wejdzcie sobie na stronkę :
Zamów Próbkę
Zamów Próbkę
Mama Stacha
&Franka&Janka
No, to teraz się wysztafiruj i dawaj nam to fotkę ty nasza muszkieterko :-)Odmeldowuje sie tutaj takze i ja:-)fajnie ze jest juz tutaj co czytac:-)
Napisze cos wiecej wieczorkiem bo erazmusze uciekac;-)
P.s przyszły moje buciki:-)sama mina mowi wszystko:-)poprawilam sobie troche humora:-);-)
U mnie to samo, Franek je takie porcje jak Staś, na śniadanie dwie kanapki jak ja :-)To chyba chłopaki tak mają Ali zje obiad i zaraz mnóstwo chrupek i na to butle soku
Chciałabym mieć jej przemianę materii.+ kanapeczki troszkę zjada z nami przy śniadaniu , obiad ok 200ml. , banana lub inny owoc (ok. połowy dużego) i między czasie chrupki, ciasteczka hippa itp.
też wydaje mi się ,że sporo a jednak taki z niej szczypioreczek ;-)
Marzka, jak Michał?
Ostatnia edycja:
uważam ,że okAli pije 2 flaszki rano 210ml czystego a wieczorem 240 plus kaszka. Chyba nie tak źle
ja tez widzę ,że Gabrycha zaczyna jeść ciut więcej odkąd zaczeła wstawać i łazić przy meblach i z meblamiA mój to jest mały pochłaniacz, od kiedy chodzi to ma apetyt za dwóch.
wiesz jak byłam dzieckiem i nastolatką to było to dla mnie dramatem ,bo wyglądałam jak wykałaczka ,ale teraz to doceniamChciałabym mieć jej przemianę materii.
Mama Stacha
&Franka&Janka
A ja siedzę i wyjadam groszek z obiadku Franka, bez groszku wcina aż miło. Nie wiem czemu mu nie smakuje, w końcu jest słodkawy, no ale moje dziecię tego smaku z dobrze nie zna i może dlatego.
Mamo Stacha Michał dalej stęka i podkurcza nóżki jak się porządnie zmęczy dopiero zasypia, debridat trochę pomaga na pól nocki a potem się zaczyna bój, do tego doszła wysypka ale na szczęście już schodzi pomału i pięknie kaszle jak zawsze jak wyżynają mu się zęby idą dolne dwójki, jutro USG może coś wyjaśni, posiew dopiero w piątek będzie, chciałabym żeby już coś się wyjaśniło :-(
to widzę ,że kanepeczki już wiele dzieci je a ja miałam obawy czy oby nie za wcześnie ;-)..ale w sumie tak sobie pomyślałam ,że chlebek je od dawna, masło jest w obiadkach a i ser zółty w nich czesto bywa ..wędliny boje się podać ..dajecie taką zwykłą ze sklepu czy może taką dla dzieci ? ja niestety nie mam innych żródeł jak sklep
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Marzka, sorki, wydawało mi się, że już dziś będziesz miała jakieś wyniki. Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie i poprawną diagnozę.
Eliza, ja czasami piekę mięso i podaję na chlebku jako wędlinkę.
A jeśli chodzi o chlebek to podaję ciemny. A wy?
Eliza, ja czasami piekę mięso i podaję na chlebku jako wędlinkę.
A jeśli chodzi o chlebek to podaję ciemny. A wy?