reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
witam!
w Warszawie od rana paskudnie ledwo się zwleklam żeby córkę zaprowadzić do przedszkola na 8.30.W bloku wymnieniają całą elektrykę hałas jak cholera.Już małej powoli przestał przeszkadzać ,bo zasnęła.Pies nam zachorował i nie wiadomo czy wyjdzie z tego (co prawda pies mieszka teraz u moich rodziców ale i tak się martwię:( )Zaraził się przez kleszcza- choroba u psów to babeszjoza.Weterynarz powiedział ,że kilka najbliższych dni i okaże się czy przeżyje.

misio no współczuje pieska ja zawsze ryczałam jak jakieś zwierzątko mi odchodziło , a z hałasem u nas to samo wiercenie od 7 godziny ocieplają nam blok.

Witam się z uśmiechem,
miło was tu czytać. U mnie też buro, odechciewa się nosa za drzwi wychylić. Nie muszę narazie tego robić bo Stasia nie prowadzam do przedszkola, ma drobny katarek i zdarzy mu się zakasłać, a zależy mi by na długi weekend był całkiem zdrowy :-)
Wieczorkiem ruszam na salsę pokręcić pupcią, może mi jej trochę ubędzie :-)
Dopiero teraz weszłam na forum bo mój Fransisco nie chciał spać. Przestawia mi się na jedną drzemkę. Wasze maluszki śpią już raz czy więcej?

moj zasnął o 11 i spi. z reguły mamy 1 drzemkę, chyba, że wstanie o 5 to wtedy idziemy spać drugi raz.
ale nudy dzisiaj. składników na obiad nie mam więc siedzę i w stolek pierdzę tak bym chociaz obiad zrobiła.

:-):-):-)
Misio przykro mi z powodu pieska:(
Mamo Stacha u nas obowiązkowo 2 drzemki...ale już czuję że dziś bedzie problem bo Tomek jeszcze śpi...więc bedą problemy żebu usnął o 16..a później zwykle go nie kładę bo potem nie chce zasnąć o 21:dry:
Magda ja na szczęscie miałam mielone jeszcze zamrożone więc obiadek prawie gotowy:)
Hi hi a mąż mnie wczoraj poinformował że w czwartek zaprasza mnie gdzies na obiad:) Trzeba się tylko dzieci pozbyc:)

Ostatnia edycja:
ooo no to super agus z tym obiadkiem:)
ja też mam mielone, ale wiepzowe, a mi tak śmierdzi takie mięso, że go nie jem. nie wiem czemu, ale nie moge znieść smażonego wipzowego mięsa:p

reklama
Ja tez chcę na salsę!!!! fajnie..
I u mnie byle jak, noga boli, moze juz mniej ale ja nadal unieruchomiona w domku jestem.

Do góry