kopciuszek2107
Fanka BB :)
powiem Ci,że moja ma podobnie.
raz zje tyle,że aż się dziwie a innym razem prawie nic,ciągle by tylko piła i piła.
ja zauważyłam,że tak już ma więc przestałam się martwic.
jeśli Twoja mała ładnie przybiera na wadze to myślę,że nie masz pwoodu do zmartwien ;-)
tak piszecie o tych ciemiaczkach.ja swojej sprawdziłam ale nie mam pojęcia co to jest to 1x1 albo 2x2 ??możecie mnie oświecic??
ja to się jednak chyba wybiorę do polskiego pediatry,bo ten moj gp to jakiś bęcwał.
co ile chodzicie na kontrole??
mi małą badali przez pszy miesiąc a później nic.
nic się w sumie nie dzieje,poza tym chyrczeniem ,kataru nie ma ale skoro to od zabkow to juz sama nie wiem co mam myslec
hahahaha nie no ale się usmiałam :-)
nastepnym razem na pewno już nie zapomniała opuścic ;-)
Ja również się dołączam.
wszystkiego najjjjjjjjjjjj
Ja nie chodze na kontroletylko jak idziemy na szczepienieno i gdyby sie cos dzialo
zazdroszcze bo ja juz oczekuje..... wychodzi mi ze 30 maja powinnam dostac
Jest czego zazdroscic
Dziewczyny co myslicie o tym....
SEERATO nowa ciepła bluza zakiet retro guziki XXL (1045467668) - Aukcje internetowe Allegro
albo ten tylko w rozmiarze XXL ktorego chwilowo nie ma....
Nowy czadowy wiosenny płaszczyk na polarze L (1058919974) - Aukcje internetowe Allegro
Ja osobiscie teraz bym nie kupila juz takiego plaszczykaza cieploa jesli juz to mi sie podoba bardziej ta 2 opcja
przylaczam sie do zyczen
Dzieczyny pomozcie mam problem, moj olek malo je, [powinien zjesc chociaz 150ml a on zje 90ml albo 100 i juz jest najedzony, cczasem wogole zje 30ml i to wszystko:-(
sloiczki je ladnie i herbatki pije, ale teraz ostatnio jadl o 12.30 i teraz mu dalam 130 ml, a on popil jakies 40ml, ktore prawie w niego wmusilam i nie chce jesc!nie wiem jak to wyglada wagowo, dowiemy sie w poniedzialek, ale sie martwie nie wiem co jest grane:-(
Wiesz moze byc duzo przyczynnawet to ze jest taka pogoda,zabki,i wiele innych.Spokojnie,narazie nie ma sie co martwic,jesli maly nie ma temperatury to jest ok;-)Ty tez masz niekiedy slabszy apetyt,tak samo nasze maluszki