reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

A ja znółw mam problem z Julka.
nocki pieknie przesypia ale z jedzeniem jest na NIE!!!!
wczoraj zjadła o 19:30 i do teraz ani mysli by zjesc!...
wczoraj zjadla w calosci tylko deserek zanzaczam ze tylko 1 maly sloiczek!
obiadek dawałam na 2 razy i tez tylko maly sloiczek gdzie wczesniej jadla w moment te duze sloiczki!
znow jej sie cos poodmieniało....
powiem Ci,że moja ma podobnie.
raz zje tyle,że aż się dziwie a innym razem prawie nic,ciągle by tylko piła i piła.
ja zauważyłam,że tak już ma więc przestałam się martwic.
jeśli Twoja mała ładnie przybiera na wadze to myślę,że nie masz pwoodu do zmartwien ;-)

tak piszecie o tych ciemiaczkach.ja swojej sprawdziłam ale nie mam pojęcia co to jest to 1x1 albo 2x2 ??możecie mnie oświecic??
ja to się jednak chyba wybiorę do polskiego pediatry,bo ten moj gp to jakiś bęcwał.
co ile chodzicie na kontrole??
mi małą badali przez pszy miesiąc a później nic.
nic się w sumie nie dzieje,poza tym chyrczeniem ,kataru nie ma ale skoro to od zabkow to juz sama nie wiem co mam myslec :confused:

To mi się przypomniała historia mojej kuzynki, która miała właśnie taki remont bloku i też miała wtedy małe dziecko.
Pewnego ranka po kąpieli wchodzi do pokoju naga, bo zapomniała rzeczy zabrać do łazienki a tam...panowie budowlańcy wiszą na rusztowaniach, bo akurat robili koło jej okna :-D:-D A że rolety zapomniała spuścić, to swoją drogą :-D Byście widziały, jak się wstydziła wychodzić na zewnątrz w godzinach pracy :-D
hahahaha nie no ale się usmiałam :-)
nastepnym razem na pewno już nie zapomniała opuścic ;-)
Dla półrocznej Alicji Moki i 5 miesięcznego Michałka Nessi - najlepsze życzenia i buziaki :)
Ja również się dołączam.
wszystkiego najjjjjjjjjjjj

reklama
Dla półrocznej Alicji Moki i 5 miesięcznego Michałka Nessi - najlepsze życzenia i buziaki :)

podczepiam sie do życzen ;)

WITAM sie z nad makreli mniam mniam:-):-):-):cool2: męzunio dzis w pracy:confused: a mały mi nie da z wami popisac bo juz sie obudził :dry:spi wogole jakos mniej w dzien malo snu potrzebuje chyba.... i marudzi coraz bardziej... zęby:confused::dry: bo ślina kapie jak z kranu nie dokreconego.... ehhh:cool:
No i chrzciny za tydzien w niedziele a nic nie gotowe po chrzcinach jakos czasu sie wiecej znajdzie:-)

a ile tygodni ma brac ten antybiotyk???
mojej siostry syn ma brac 4 czy 6 tygodni tylko on to ma problem z migdałami
non stop gardło zawalone
maja go zapisac na wyciecie

Teraz ma zacząć brać drudi tydzień:no:
A dodam że nigdy jeszcze nie miała tego antybiotyku i zwykle po tygodniowej kuracji wszystko było ok:no:
I od nas ogromne buziaczki
A i zapomniałam napisać, że dzisiaj w nocy ciocia do mnie przyjechała:-(
Czy jest jeszcze jakaś mama która nie dostała okresu?

He he ja dalej nie mam:-D
Ale pewnie się nie liczę bo biorę tabletki;-)

tak w ogole to NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA MAGDY85-GDANSK!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA! SZCZESCIA USMIECHU NA TWARZY DUZO ZDROWIA NO I ZEBYS NAPRAWDE CZULA SIE SUPER JAKO MEZATKA:):):):):)

reklama
Do góry