Fenix83
Fanka BB :)
powiem Ci,że moja ma podobnie.A ja znółw mam problem z Julka.
nocki pieknie przesypia ale z jedzeniem jest na NIE!!!!
wczoraj zjadła o 19:30 i do teraz ani mysli by zjesc!...
wczoraj zjadla w calosci tylko deserek zanzaczam ze tylko 1 maly sloiczek!
obiadek dawałam na 2 razy i tez tylko maly sloiczek gdzie wczesniej jadla w moment te duze sloiczki!
znow jej sie cos poodmieniało....
raz zje tyle,że aż się dziwie a innym razem prawie nic,ciągle by tylko piła i piła.
ja zauważyłam,że tak już ma więc przestałam się martwic.
jeśli Twoja mała ładnie przybiera na wadze to myślę,że nie masz pwoodu do zmartwien ;-)
tak piszecie o tych ciemiaczkach.ja swojej sprawdziłam ale nie mam pojęcia co to jest to 1x1 albo 2x2 ??możecie mnie oświecic??
ja to się jednak chyba wybiorę do polskiego pediatry,bo ten moj gp to jakiś bęcwał.
co ile chodzicie na kontrole??
mi małą badali przez pszy miesiąc a później nic.
nic się w sumie nie dzieje,poza tym chyrczeniem ,kataru nie ma ale skoro to od zabkow to juz sama nie wiem co mam myslec
hahahaha nie no ale się usmiałam :-)To mi się przypomniała historia mojej kuzynki, która miała właśnie taki remont bloku i też miała wtedy małe dziecko.
Pewnego ranka po kąpieli wchodzi do pokoju naga, bo zapomniała rzeczy zabrać do łazienki a tam...panowie budowlańcy wiszą na rusztowaniach, bo akurat robili koło jej okna A że rolety zapomniała spuścić, to swoją drogą Byście widziały, jak się wstydziła wychodzić na zewnątrz w godzinach pracy
nastepnym razem na pewno już nie zapomniała opuścic ;-)
Ja również się dołączam.Dla półrocznej Alicji Moki i 5 miesięcznego Michałka Nessi - najlepsze życzenia i buziaki
wszystkiego najjjjjjjjjjjj