reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja musze to napisac
MAM DOŚĆ SKAKANIA PO TYM FORUM!!!
Kuzwa ile jeszcze załozymy tych watkow????
Ja juz sama nie wiem gdzie pisac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja ci radze jak chcesz :D

ja czytam oba i pisze tez na obu :) no i tematyczne to podstawa !! juz sie nauczylam ze przy dziecku najpierw czytam tematyczne a potem glowny bo na glownym czesto jest za duzo czytania i nie daje rady nadrabiac :D

Zapytać chyba mogę... Dziewczyny, czy Wy teraz piszecie tak ogólnie na tym Waszym zamkniętym? Jakoś wydaje mi się tu pusto...

No tak, ja aktualnie sama, więc wieczory mam wolne;) u mnie 2 dzień pada cały czas, jeśli jutro znowu będzie padać załapię doła jak nic!

reklama
MEA ale ja nie mam jak i kiedy nadrabiac dwoch watkow,zamknietego i tego a chcialabym byc z wami wszystkimi na bierzaco:tak:az mi sie ryczec chce,czemyu musi byc podzial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w holere takie pisanie,co mam pisac tam i tu to samo:wściekła/y:nie no ja juz nie wyrabiam:-:)-:)-:)-(

Do góry