A tak na marginesie to przykre, że przez taka jedną osobę (mam na myśli Georgine) takie zamieszanie wyszło....
Szkoda, miejmy nadzieję że to jednak nie koniec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak na marginesie to przykre, że przez taka jedną osobę (mam na myśli Georgine) takie zamieszanie wyszło....
kurcze szkoda, na ale co zrobić jak podjęła taka decyzje może sie namyśli i wróciDaffi na dobre nas opuściła....:-(
wydaje mi sie ze takie włokienka krwi:| cieniutkie jak włosek na reku.Co do kupki..a jesteś pewna że to krew? Ja jem nawet kiszone ogórki i nic sie nie robi Tomkowi!
wydaje mi sie ze takie włokienka krwi:| cieniutkie jak włosek na reku.
A co do włosów...nie wiem co doradzić bo ja mam inny problem..zbyt okrągłą twarz
mój J uwielbiał jak miałam rude włosya ja mam ostatnio ochote na zmiane koloru i marzy mi sie rudy)) tylko slyszlam ze szybko sie wyplukuje i czesto trzeba farbowac.sama nie wiem czy sie zdecyduje...
wiesz co różnie..czasami wiem, że jest znudzony to wtedy interweniuje szybciej dorosli nie lubia sie nudzi a co dopiero taki szkrab..jak np leży i zaczyna sie krzywic na siup na brzuch albo odwrotnie, zmieniam zabawki, zeby sie nie nudził.Ja właśnie za bardzo latałam chyba bo był chory kaszlał strasznie a teraz już mu przechodzi więc muszę zmądrzeć i przestać, bo mnie wyćwiczy jak nic. A twój potrafi długo tak płakać jak marudzi?
no pewnie ze mozesz do nas dolaczyc witamy i czuj sie swobodnie,chociaz z poczatku moze to byc trudne...Witam Dziewczyny mam pytanie, prośbę... chciałabym do was dołączyć w końcu, mogę? Wypowiedziałam się tylko wtedy, gdy pojawił się temat z zamykaniem wątku, bo "jestem" (czytam) tu od dawna. Mam świadomość, że to będzie trochę dziwnie, sztucznie, bo mnie nie znacie, ale mimo wszystko chciałabym. Od razu zaznaczę, że wiem o tych wszystkich aferach, ale nie będę się wypowiadać, bo nie powinnam się wtrącać. Chciałabym tylko zapewnić Was wszystkie, że jestem normalną mamą grudniową i nie mam złych zamiarów. Oczywiście wiem, że nie musicie mi wierzyć czy ufać.
No jasne, serdecznie zapraszamy:-)Witam Dziewczyny mam pytanie, prośbę... chciałabym do was dołączyć w końcu, mogę? Wypowiedziałam się tylko wtedy, gdy pojawił się temat z zamykaniem wątku, bo "jestem" (czytam) tu od dawna. Mam świadomość, że to będzie trochę dziwnie, sztucznie, bo mnie nie znacie, ale mimo wszystko chciałabym. Od razu zaznaczę, że wiem o tych wszystkich aferach, ale nie będę się wypowiadać, bo nie powinnam się wtrącać. Chciałabym tylko zapewnić Was wszystkie, że jestem normalną mamą grudniową i nie mam złych zamiarów. Oczywiście wiem, że nie musicie mi wierzyć czy ufać.
ja scielam do brody i jest superDziewczyny jaką fryzurę można dobrać do szczupłej pociągłej twarzy żeby jej dodać nieco krągłości?
jak sie powtorzy to polecam lacido baby-tak nam polecil lekarz i jest okmój synus właśnie zasnął, ale przed tym zrobił dziwna kupke taka żółta galarete..z 3 kropeczkami(może nie kropeczkami tylko takimi włókienkami? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi) krwi. troche mnie to zmartwiło, no ale zobaczymy co będzie dalej. zachowuje sie normalnie. ja zjadłam wczoraj 6 ogórów małosolnych, nie mogłam sie opanować, więc to może po tym?
ja tezA długość bo mam włosy do brody?
rude kreca facetów???kurcze szkoda, na ale co zrobić jak podjęła taka decyzje może sie namyśli i wróci
wydaje mi sie ze takie włokienka krwi:| cieniutkie jak włosek na reku.
mój J uwielbiał jak miałam rude włosy
wiesz co różnie..czasami wiem, że jest znudzony to wtedy interweniuje szybciej dorosli nie lubia sie nudzi a co dopiero taki szkrab..jak np leży i zaczyna sie krzywic na siup na brzuch albo odwrotnie, zmieniam zabawki, zeby sie nie nudził.
no pewnie ze mozesz do nas dolaczyc witamy i czuj sie swobodnie,chociaz z poczatku moze to byc trudne...
Witaj moja imienniczkoTrochę ze mnie internetowa sierota, bo nie umiem nawet suwaczka zamieścić, zmienić awatara itp. Chciałabym być jakoś chociaż trochę wiarygodna dla Was.
Witaj moja imienniczko
awatar mozna zmienic wchodzac w swoj profil i tak z lewej strony masz 'edytuj awatar' mozesz wybrac zdjecie z komputera np i wkleic