reklama
Fajna ale trochę mam włosy za krótkie jak je skręcę to napewno tak to nie będzie wyglądać ale muszę pomyśleć aby je zapuścić.
aga6671
Mama Hani i Tomka
Daffi na dobre nas opuściła....:-(
Co to znaczy na dobre? Pisała ci coś?
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
a ja mam ostatnio ochote na zmiane koloru i marzy mi sie rudy
)) tylko slyszlam ze szybko sie wyplukuje i czesto trzeba farbowac.sama nie wiem czy sie zdecyduje...
Ja właśnie za bardzo latałam chyba bo był chory kaszlał strasznie a teraz już mu przechodzi więc muszę zmądrzeć i przestać, bo mnie wyćwiczy jak nic. A twój potrafi długo tak płakać jak marudzi?wiesz co marzka..ja staram sie nie na każdy rodzaj płaczu reagować..wiem kiedy poprostu marudzi..a jak zaczyna płakać to nie biegne od razu do niego.
aga6671
Mama Hani i Tomka
a ja mam ostatnio ochote na zmiane koloru i marzy mi sie rudy)) tylko slyszlam ze szybko sie wyplukuje i czesto trzeba farbowac.sama nie wiem czy sie zdecyduje...
Kiedyś miałam..żeby włosy ładnie wyglądały to musiałabyś min comiesiąc/półtora farbować!
luuuzna
Mama Alanka
Ja z nią pisałam - it's over
aga6671
Mama Hani i Tomka
Ja z nią pisałam - it's over
A możesz napisać coś więcej? Ja do niej napisałam na NK bo innego kontaktu nie mam...
luuuzna
Mama Alanka
A możesz napisać coś więcej? Ja do niej napisałam na NK bo innego kontaktu nie mam...
no nic - wkurzyła się i odeszła, pisala na forum. Nie wiem czy wróci, bo stanowczo pisała, że nie.
reklama
Tak... że tak postanowiła. :-( mam nadzieję ze może za kilka dni przemyśli sprawe i wróci.
A tak na marginesie to przykre, że przez taka jedną osobę (mam na myśli Georgine) takie zamieszanie wyszło....