reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

kasiekkrk moja też śpi od wczoraj , jak zasnęła po południu to budzi się tylko na cycka i zasypia,
nie wiem właśnie czy to pogoda czy to ,że wczoraj była szczepiona
moj byl szczepiony przedwczoraj...
ale akurat po szczepieniu byl strasznie marudny caly dzien...
a wczoraj juz norlmalny..
takze dzisiejszej ospalosci nie wiaze ze szczepieniem..

LOLI widze ze z krk jestes w jakim szpitalu rodzilas??

reklama
ASIA ale Ci FIfi urosl..kawal chlopa z niego!!
ile zaplacilas za ubranko na chrzest??

mi sie podoba takie...
Chrzest, ubranko, garniturek OSKAR 62 Carpe Diem (889215605) - Aukcje internetowe Allegro

jak tylo beda jescze takie w marcu to na pewno zamowie...bo my chrzscimy dopiero w marcu jak moja siostra przyleci bo ma byc chrzesna...

Ja Piotrusiowi taki kupiałam
* Zimowy komplet do chrztu ' Mikołaj ', r.62 (887449969) - Aukcje internetowe Allegro
I do tego piekny spiworek z polarku:tak: w razie czego mam jeszcze kocyk:tak: ale w weekend ma być troszke cieplej bo chrzciny już w ta sobote:-)

a my bylismy sobie na balkonie przed chwila na 15 minut:)ale i tak chce juz z nim wyjsc...Wam tez nie chce sie siedziec w domu??
a jeszcze jedno pytanko: te herbatki uspakajajace to sa skuteczne Waszym zdaniem??

Ja wariuje w domu, codziennie musze wychodzić;-) ajk pogoda nie pozwala to czekam az mąz wraca z pracy i wsiadam w auto i jade po zakupy, przynajmniej tyle dla mnie frajdy;-)

Widzę, że wasze dzieci śpią, a moja gwiazda dla odmiany jak się opudziła o 6:30 to zasnęła dopiero o 14:00 :szok::szok::szok:. Masakra jakaś- żeby takie małe dziecko prawie 8 godzin czuwało? No bez przesady :no:. A widać było, że jej się spać chce i nawet parę razy zasnęła, ale maksimum na 5 minut :no:.

Marta tez fajny...
ja licze na to ze w marcu jjuz bedzie cieplej wiec bede mogla kupic tamten...

sa niektore przepiekne ale chyba nie namowie meza na wydatek np 400 czy 500zl na ubranko..;/

teraz od jakies 5 miesiecy sobie nie kupilam ani jednej rzeczy..wszystko kupuje jemu i na siebie wydawac mi szkoda zeby jemu wiecej kupic..
hehe oszlalam:-D
jakas zakupoholiczka siedze i co dzien cos z neta zamawiam dla niego:-D

wiem wlasnie dlatego dowiaze tam akie malutkie odblaskowe zabaweczki z ikei:)

No super wymysliłaś!

ASIA ale Ci FIfi urosl..kawal chlopa z niego!!
ile zaplacilas za ubranko na chrzest??

mi sie podoba takie...
Chrzest, ubranko, garniturek OSKAR 62 Carpe Diem (889215605) - Aukcje internetowe Allegro

jak tylo beda jescze takie w marcu to na pewno zamowie...bo my chrzscimy dopiero w marcu jak moja siostra przyleci bo ma byc chrzesna...

Ja tez byłam, w tym komplecie zakochana niestety jest on z cieniutkiego materiału i moj teraz by w nim zmarzł ,ale ten zamowie na maj na komunie patryka hahaha !
teraz zamowilam z polarku od tej samej babki
Chrzest, ubranko Elegancik beż r. 62 (889215630) - Aukcje internetowe Allegro
do tego zamowilam ten plaszczyk i buciki co sa na fotce

Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (888671418) - Aukcje internetowe Allegro

Ale bucikow cos nie widze wkazdym badz razie kosztowaly chyba 21 zl

Marta tez fajny...
ja licze na to ze w marcu jjuz bedzie cieplej wiec bede mogla kupic tamten...

sa niektore przepiekne ale chyba nie namowie meza na wydatek np 400 czy 500zl na ubranko..;/

teraz od jakies 5 miesiecy sobie nie kupilam ani jednej rzeczy..wszystko kupuje jemu i na siebie wydawac mi szkoda zeby jemu wiecej kupic..
hehe oszlalam:-D
jakas zakupoholiczka siedze i co dzien cos z neta zamawiam dla niego:-D

Ja mam to samo !:tak::tak::tak: Tylko ze ja kupuje co roz cos dla dwojki dzieciakow ahahahah ten starszy to juz na kompie siedzi gry itp !Malemu to moge jeszcze powybierac bo starszy to sam se wybiera :sorry2:

Hej:) dziś mój synek nadwyraz spokojny w dzień no ale oczywiście koło 2 dał mi popalić bo 2 godziny nie chciał zasnąć. Pierwszy razz się złamałam i wzięłam go do łóżka-zasnęliśmy odrazu:)))

reklama
no powiem ci szczerze ze ten maly gnojek to len ze masakra on wogole nie lubi na brzuchu lezec i tez podnoszenie glowy mu ciezko wychodzi tez obraca swobodnie ale ledwo ja unoszac jak sie wkurzy tylko to podniesie w nerwach wysoko ! bardziej mu wychodzi podnoszenie glowy z plecow jak go zlapie za raczki to sie podciaga do wstania! ale jak go trzymam w pionie to glowe trzyma dosc dlugo sztywno ! on to niezly len jest:tak::tak::-D

To mnie pocieszyłaś bo już myślałam że coś jest nie tak:sorry2:
Hania też prędko podnosiła główkę ale ona uwielbiała spać na brzuchu w dzień i chyba tak trenowała te mięśnie;-)
Trzeba zacząć męczyć trochę Tomeczka i kłaść go na tym brzuszku bo leniuszek z niego że hej:-) Chyba ma to po mamie;-)

Pauluś my niestety też razem śpimy:zawstydzona/y: Jak się budzi na pierwsze karmienie to już prawie zawsze zostaje u nas bo jak go odkładam do łóżeczka to najczęściej do pół h się budzi:no:
Pewnie to moja wina bo jak na początku takie przerwy sobie robił to najłatwiej było go uśpić przy cycu no ale trudno:confused:
Będziemu później oduczać:szok:;-)

Do góry