reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Nic sie nie martw ,wszystko bedzie dobrze i z wszystkim dasz sobie rade ,napewno.I przeciez nie bedziesz sama :tak:maz napewno bedzie ci pomagal i mama pewnie tez .No i zawsze mozesz na forum zajrzec:-D

maz pewnie bedzie chcial........ tylko nie bardzo bedzie mial kiedy..... on pracuje w godzinach od 8=8:30 do 2-3 w nocy........ a mamy nie mam na mieejscu- tylko tesciowa ktorej nie trawie.......... i ktora uwaza ze ja nic nie wiem i wogole... wiec latwo nie bedzie... i chyba wlasnie tego sie najbardziej boje.,..

reklama
maz pewnie bedzie chcial........ tylko nie bardzo bedzie mial kiedy..... on pracuje w godzinach od 8=8:30 do 2-3 w nocy........ a mamy nie mam na mieejscu- tylko tesciowa ktorej nie trawie.......... i ktora uwaza ze ja nic nie wiem i wogole... wiec latwo nie bedzie... i chyba wlasnie tego sie najbardziej boje.,..

Ee, nie nakrecaj sie ze sie boisz! Stan prosto przed lustrem, spojrz na siebie - madra, dorosla kobietka jestes! I jeszcze masz instynkt, ktory w wielu chwilach Ci pomoze! I masz meza! I rodzine! I BB :happy: I najwaznijsze - masz mala istotke ktora potrzebuje wesolej i silnej mamy!

O jejku to rzeczywiscie zapracowanego masz meza.Najlepiej tesciowej nie zapraszac na poczatku skoro jej nie trawisz ,bedzie cie tylko dolowac.A tak bedziesz sobie robila po swojemu i nikt nie bedzie ci jeczal nad uchem ze wie lepiej.Instynkt macierzynski naprawde dziala i napewno dasz sobie rade:tak:

Spokojnej nocy,dobranoc.Do uslyszenia;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja wlasnie sobie ogladam zdjecia na zaknietym :happy: fajnie tak sobie zestawic swoje wyobrazenia o kims z rzeczywistoscia :tak:

Monika Twoje fotki tam sa?

szkoda :happy: chcialam Cie zobaczyc - taka babska ciekawosc ;-)
Hehe no my baby juz tak mamy:-D.Wiesz tak szczerze to glupio mi poprosic o zaproszenie bo wydakje mi sie ,ze maja tam dostep osoby ktore sie bardziej udzielaja i sa bardziej ze soba zzyte:sorry:ale jeszcze do konca troszke zostalo a po porodzie jeszcze dlugo dluzej ,mysle ze sie bardziej zadomowie tutaj:tak:.

Dobranoc Wszystkim.Do uslyszenia :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry