Najgorsze jest to czekanie ,ja czekalam 14 dni i i tak musieli wywolywac porod bo maly nie chcial wychodzic na ten swiat
A jak Ci wywolywali? Oksytocyna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze jest to czekanie ,ja czekalam 14 dni i i tak musieli wywolywac porod bo maly nie chcial wychodzic na ten swiat
Tutaj jest taka procedura ,ze najpierw aplikuja globulke i jak nic sie nie ruszy to jeszcze jedna ,a pozniej dopiero kroplowka oksy -costam.Ja mialam jedna globulke po ktorej po 5 godzinach odeszly mi wody i zaczaly sie skurcze.A jak Ci wywolywali? Oksytocyna?
No to super ,ciesze sie z toba:-)czyli w przyszlym tyg,,, juz raczej bede pojedyncza
Ale boisz sie porodu czy pozniej?a ja sie obawiam............ze sobie rady nie dam, ze nie bede umiala itp........
Ale boisz sie porodu czy pozniej?
Nic sie nie martw ,wszystko bedzie dobrze i z wszystkim dasz sobie rade ,napewno.I przeciez nie bedziesz sama maz napewno bedzie ci pomagal i mama pewnie tez .No i zawsze mozesz na forum zajrzecszczerze??????wszystkiego......
:-)