monika26i
Fanka BB :)
Bo wiem ,ze w uk oprocz zzo i gazu ,jest jakis zastrzyk w udo ale nie wiem dokladnie jak sie nazywa .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo wiem ,ze w uk oprocz zzo i gazu ,jest jakis zastrzyk w udo ale nie wiem dokladnie jak sie nazywa .
A cos nie tak, czy tylko na kontrole idziesz?Ja nie w temacie troszkeNie wiem. Jutro ide do szpitala to omowie.
Z pewnoscia jest gazik do wciagania i epidural ;-). Co jeszcze tonie wiem
A u Was?
A cos nie tak, czy tylko na kontrole idziesz?Ja nie w temacie troszke
Nie wiem. Jutro ide do szpitala to omowie.
Z pewnoscia jest gazik do wciagania i epidural ;-). Co jeszcze tonie wiem
A u Was?
Pain relief in labourNie , nie - mam termin na 11.12.
(.12 wyznaczyli mi normalna wizyte.
Czyli ide na macanki :-)
pewnie mi powiedza: wszystko ok do zobaczenia za 2 tyg.
Pain relief in labour
tutaj jest link nhs i pisza o tym zastrzyku miedzy innymi.
Tak pewnie cie pomacaja i tyle ,u mnie z wywolywaniem czekali rowne 14 dni wiecdo 25 napewno bedziesz rozpakowana
Pain relief in labour
tutaj jest link nhs i pisza o tym zastrzyku miedzy innymi.
Tak pewnie cie pomacaja i tyle ,u mnie z wywolywaniem czekali rowne 14 dni wiecdo 25 napewno bedziesz rozpakowana
ale mam twardy brzuch.... jak skala..... i przeczyszczac mnie zaczelo.... juz chyba z 4 raz bylam w kibelku.. ale nic nie boli wiec pewnie nic sie nie dzieje:-0