reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A cos nie tak, czy tylko na kontrole idziesz?Ja nie w temacie troszke :zawstydzona/y:

Nie , nie - mam termin na 11.12.
(.12 wyznaczyli mi normalna wizyte.
Czyli ide na macanki :-)
pewnie mi powiedza: wszystko ok do zobaczenia za 2 tyg.

Z tego co tak na szybko czytam to ten zastrzyk w udo to na przyspieszenie urodzenia lozyska. Moze nie doczytalam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem. Jutro ide do szpitala to omowie.
Z pewnoscia jest gazik do wciagania i epidural ;-). Co jeszcze tonie wiem
A u Was?

Sa jeszcze jakies (akupunktua miedzy innymi :tak:) ale zadne z nich do mnie nie przemawia. Jest jakies o dzialaniu narkotyzujacym (ma relaksowac i pomaga sie szybciej rozwierac szyjce) ale tak naprawde nie znieczula i jeszcze jak za pozno podane przenika przez lozysko i dziecko rodzi sie senne i apatyczne wiec moim zdaniem bez sensu. Jest jeszcze taka maszynka zwana "tens" - podlacza sie elektrody ktore jakos draznia nerwy ale to jest ok ale tylko na slaby bol, pozniej juz nie dziala. Ja rozpatruje tylko epidural i ewentulanie gaz.

Nie , nie - mam termin na 11.12.
(.12 wyznaczyli mi normalna wizyte.
Czyli ide na macanki :-)
pewnie mi powiedza: wszystko ok do zobaczenia za 2 tyg.
Pain relief in labour
tutaj jest link nhs i pisza o tym zastrzyku miedzy innymi.
Tak pewnie cie pomacaja i tyle ,u mnie z wywolywaniem czekali rowne 14 dni wiecdo 25 napewno bedziesz rozpakowana:-D

ale mam twardy brzuch.... jak skala..... i przeczyszczac mnie zaczelo.... juz chyba z 4 raz bylam w kibelku.. ale nic nie boli wiec pewnie nic sie nie dzieje:-0

reklama
Do góry