reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mój żołądek się uspokoił i zaczyna być głodny.
moj jest ciagle glodny..
ale juz mam 14 na plusie i zaczelam sie od dzis oszczedzac...
zanych slodyczy coli ani *******...
jem juz same zdrowe rzeczy i w odstepach co 3 godziny..
pierwszy dzien sie mecze..ale moze za kilka dni juz sie przyzwyczaje o ile jutro bede miala tyle checi co dzis zeby takie odzywianie pociagnac do konca:-D:-D
jest mi trudno bo moj maz uwielbia slodycze i je ich bardzo duzo..
tylko on ma 195cm wzrostu i wazy 75kg:wściekła/y:
ja juz go doganiam:wściekła/y:...

reklama
aaaaa i zapomnialam z tego wszystkiego napisac..
Wojtysiowa w szpitalu zostala...
jeszcze nic nie wiem wiem tylko ze sie cos ze spojeniem jej stalo..
i miala miec jakas konsultacje z chirurgiem...

Kasiek Ty widzę dzień wcześniej masz termin niż ja;D Myślę, że do 10 grudnia pociągniesz:) Potem już polecisz;D
Muszę się zacząć szykować na urodzinki:)

aaaaa i zapomnialam z tego wszystkiego napisac..
Wojtysiowa w szpitalu zostala...
jeszcze nic nie wiem wiem tylko ze sie cos ze spojeniem jej stalo..
i miala miec jakas konsultacje z chirurgiem...

o cholercia.. kurna ja sie boje własnie że mnie też może położyć dzisiaj chłop :/ bo już kiedyś jak dzwoniłam że cholernie mnie boli spojenie, to mi kazał na oddział leżeć bo taki silny ból na rozejście spojenia wskazuje :/ z chirurgiem ? mnie miał ortopeda obejrzeć ale sie nie doczekał bo.. nie poszłam leżeć do szpitala :sorry:

kurde pisalam o Wojtysiowej patrze na tel a tu sms od niej...
spojenie sie calkiem rozeszlo i nie moze rodzic sn...bedzie cesarka za 2 lub 3 dni...

kurde pisalam o Wojtysiowej patrze na tel a tu sms od niej...
spojenie sie calkiem rozeszlo i nie moze rodzic sn...bedzie cesarka za 2 lub 3 dni...

a co do tego rozejścia spojenia. Niektóre z nas też boli przy wstawaniu/ubieraniu/chodzeniu. Czy przed porodem jakoś to sprawdzają ? bo jeśli się serio rozejdzie no to zostaje cc, ale czy jest jakieś badanie u każdej cieżarnej na to ? czy dopiero jak sie uskarża ktoś że boli to wtedy badają pod tym kątem ??

reklama
Ok - wrocilam ze szpitala.
Chcialam najpierw nadrobic zaleglosci ale jak zobazylam o czym byla dyskusja przez ostatnie 25 stron to odechcialo mi sie komentarzy :).
Alez to ludzie maja problemy :).
Tak wiec nie wtracam sie w listopadowo - grudniowy problem :).

No wiec, bylam w tym spzitalu i zrobili mi wszystkie mozliwe testy watrobowe i zadnej cholestazy nie ma. Z jednej strony to oczywiscie super i sie ciesze ,ze nie ma zagrozenia dla malenstwa ale z drugiej..
Dzidzia uciska na watrobe i jakis nerw poziomy. A co to znaczy? Znaczy to ,ze dpouki sie nie obnizy macica bede tak cierpiec . Glowka jest nadal wysoko i nic nie zapowiada porodu przed terminem. Tak wiec murowane dwa tygodnie w bolu. - uuuu. Trzymajcie kciuki. Pomyslalam, ze moze zaczne cwiczyc . Rano jakos ten ucisk jest mniejszy. Tak samo tak prauje czy chodze tak wiec gimnastyka chyba powinna pomoc.

Do góry