Mi też nie przeszkadza, jak ktoś z innych miesięcy tu zagląda. Tylko dlaczego personalnie krytykują naszego moderatora. To już jest nie fair. My się nie wtrącamy do ich moderowania, więc niech one też zostawią meę w spokoju. Takie jest moje zdanie.
reklama
W
wika_20
Gość
a ja uważam, że regulamin jednak by się przydał...
może zwiniemy Listopadówkom?
heheh przed chwila pewna listopadowka o tym pisala ze pewnie i regulamin zawiniecie od nich .....................
Moderator jest od pilnowania ładu i składu na forum..
Moderator (internet) – Wikipedia, wolna encyklopedia
prosze jesli nie wiedziałaś![]()
nawet tu nie wchodze jeju dziewczyno ja sobie zartowalqam tylko :-):-):-)
przeciez ja niechcialam nic zakladac przeciez to byly swiry jeju
Chérie
Mama Danielka
Luuuuzna nie wiem czy bycie nie fair w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....
u nas piszesz slodko i kolorowo... a tu przychodzisz na nas psioczyć...
nikt nikogo nie wytykał jak sama widzisz tylko dziewczyny stwierdziły fakt.
Myślaam że jesteś bardziej wporrządku
Po to się wybieera moderatora ay zrobił porządek na forum co nie znaczy że jeest szefem jak to pisały któreś ziewzyny...
chya nie macie pojęcia po co się dostaje to odznaczenieale to już wasz indywidualny problem...
co do regulaminu naszego... wyśmiewacie a później pewnie i tak zjedziecie go z nas tak samo jak listę listopadówek
a po 2 jest to ogólny regulamin bb z którym się najwidoczniej nie zapoznałyście
a jeśli chodzi otę wypowiedź.. to wybacz koleżanko... ale naucz si czytać ze zrozumieniem
bo nikt sobie tyłka nie liże... tylko potrafimy zadbać o swoje foum i mamy kulturę....
a co do koleżanki Luuuznej, to dlaczego masz do niej pretensje? udziela się na listopadzie i na grudniu - tak samo jak Ty

co do ogólnego regulaminu forum to niewiele ma wspólnego z Twoją wypowiedzią - przynajmniej ja nie załapałam Twojego ukrytego sensu.
W
wika_20
Gość
NAJLEPIEJ ZAKONCZMY TEN TEMAT BO PRZECIEZ WSZYTKO BYLO OK WIEC PO CO DALEJ TO ROZTRZASAC SKORO my przeciez zadnych problemow nie mamy i dobrze nam sie gadac wiec lepiej zamknac ten temat ......
Oj Laski koniec może tego tematu z Listopadówkami bo prawda taka, że każda z nas kobiet, czy One, czy my, mamy prawo do własnego zdania. Oczywiście myślę o wypowiadaniu swojego zdania w sposób kulturalny, bez obrażania. Obrażania nie zaobserwowałam to nie ma się czego uczepić
My też tam czasem zaglądamy popatrzeć czy się nowe dzieciuszki urodziły, więc komu przeszkadza, że one zaglądają do nas..... Mi osobiście nie. Byle tak jak napisałam bez obrażania się wzajemnego.
Na szczęście nam jest dobrze w swoim ''bałaganiku'' i jest OK.
pewnie ,ze mamy ! ale po co te komentarze i jakies czepianie się o sciaganie czergos tam czy nie sciaganie- mam wrazenie,ze niektorzy sie na etapie przeczkola z tymi problemami zatrzymali

Ja tez nie raz zagladalam do nich i na inne fora,ale nie po to zeby kogos komentowac czy krytykowac -tylko zeby uzysakc jakas wiedze od 'starszych kolezanek' ...
Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
Ale to jest bez sensu :/ przecież to jest internet, źródło wiedzy i informacji. Co to za różnica czy ktoś pisze o tym samym, tworzy podobne wątki bądź szatę graficzną ? Na każdym forum wypowiadają się inni ludzie, a My - Wy i One zamiast się kłócić powinnyśmy się pojednać i sobie mimo wszystko pomagać - jesteśmy czy też będziemy mamami i nie wazne czy nasze dzieci urodzą się w listopadzie, grudniu czy w lipcu !!! Ja myslałam,że na tym forum można znaleźć informacje dot. porodu połogu ciązy itp,a nie licytowania się która ma lepszą szate graficzną i większy porządek na forum i jaki moderator jest lepszy, BO dlaczego nasza Mea miałaby się tym wszystkim zajmować ? Ona jest tak samo jak każda z nas przyszła mamą, któapragnie zdobyć większą wiedzę o okresie w którym się znajduje. Jest moderatorem, bo ktoś musi trzymać jako tako piecze nad tym aby się nie pogubić i dublowac w wątkach, ale to czy my mamy porządek czy nie ?? bez przesady, czy my zaglądając na inne watki zwracamy uwage na to czy tam jets porządek cyz nie czy na treść ??? ...
PEACE !!! KONIEC
idę sprzątać
PP
Chérie
Mama Danielka
heheh przed chwila pewna listopadowka o tym pisala ze pewnie i regulamin zawiniecie od nich .....................
zamierzona ironia.

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
co do regulaminu chodzi punkt 3 i 5 który jest wam widocznie nieznany...a co do koleżanki Luuuznej, to dlaczego masz do niej pretensje? udziela się na listopadzie i na grudniu - tak samo jak Tya skoro ma własne zdanie to jej się to chwali...
co do ogólnego regulaminu forum to niewiele ma wspólnego z Twoją wypowiedzią - przynajmniej ja nie załapałam Twojego ukrytego sensu.
a widnieje w naszym rregulaminie..
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php
cofnij sobie kilka stron i poczytaj wypowiedzi swoich koleżanek o będziesz wiedziała

zgadzam sie ! przeciez jak byly jakies pomysly to razem o nich dyskutowalysmy na forum i ewentualnie byly wdrazane ! a moze kolezanka z listopadowek ma ambicje byc moderatorem calego BB i chce ustawic wszytsko tak jak jej sie podoba ;-);-);-)Mi też nie przeszkadza, jak ktoś z innych miesięcy tu zagląda. Tylko dlaczego personalnie krytykują naszego moderatora. To już jest nie fair. My się nie wtrącamy do ich moderowania, więc niech one też zostawią meę w spokoju. Takie jest moje zdanie.
reklama
Chérie
Mama Danielka
co do regulaminu chodzi punkt 3 i 5 który jest wam widocznie nieznany...
a widnieje w naszym rregulaminie..
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php
cofnij sobie kilka stron i poczytaj wypowiezi swoic koleżanek o będziesz wiedziała![]()
tak, doskonale wiem co jest zawarte w punkcie 3 i 5

a skoro mowa o punkcie 5, to powiedz mi koleżanko, dlaczego go nie przestrzegasz??