Chérie
Mama Danielka
jak chcesz moge zalozyc ciekawe czy wam sie spodoba![]()
może lepiej nie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak chcesz moge zalozyc ciekawe czy wam sie spodoba![]()
a ja mam znowu twardy brzuch, wysokie ciśnienie i trzeci dzień z rzędu migrenę... póki co mam nadzieję, że to przez odstawienie Fenka, ale jeśli do jutra nie minie to jadę na IP.
Luuuuzna nie wiem czy bycie nie fsir w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....
u nas piszesz slodko i kolorowo... a tu przychodzisz na nas psioczyć...
nikt nikogo nie wytykał jak sama widzisz tylko dziewczyny stwierdziły fakt.
Myślaam że jesteś bardziej wporrządku
Po to się wybieera moderatora ay zrobił porządek na forum co nie znaczy że jeest szefem jak to pisały któreś ziewzyny...
chya nie macie pojęcia po co się dostaje to odznaczenieale to już wasz indywidualny problem...
co do regulaminu naszego... wyśmiewacie a później pewnie i tak zjedziecie go z nas tak samo jak listę listopadówek
a jeśli chodzi otę wypowiedź.. to wybaczkoleżako... ale naucz si czytać ze zrozumieniem
bo nikt sobie tyłka nie liże... tylko potrafimy zadbać o swoje foum i mamy kulturę....
Aleo co chodzi Tobie dziewczyno ??? Po pierwsze co Cię interesuje nasze forum ? Pilnuj swojego nosa i swoich listopadówek, po co wogóle tutaj zaglądasz??? Po drugie ... pisz wyraźniej bo się cięzko czytaLuuuuzna nie wiem czy bycie nie fsir w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....
Po to się wybieera moderatora ay zrobił porządek na forum co nie znaczy że jeest szefem jak to pisały któreś ziewzyny...
chya nie macie pojęcia po co się dostaje to odznaczenieale to już wasz indywidualny problem...
co do regulaminu naszego... wyśmiewacie a później pewnie i tak zjedziecie go z nas tak samo jak listę listopadówek
a jeśli chodzi otę wypowiedź.. to wybaczkoleżako... ale naucz si czytać ze zrozumieniem
bo nikt sobie tyłka nie liże... tylko potrafimy zadbać o swoje foum i mamy kulturę....
Jaka waga nono:-) Ale szyjkę mógł Ci zbadaćAnoola ja też biorę tardyferon, ale nie mam skutków ubocznych - jedynie czarny kał ale to chyba normalne.
A dzisiaj byłam na USG, jak zwykle zbadana tylko przez brzuszek ... szyjkę miałam badaną na drugiej wizycie a póxniej nooolll ... mała waży 2636gramgin stwierdził,że przy takiej wadze już nie można mówić, że dziecko urodziło się wcześniakiem (nawet jakby naświat miało przyjść za 5 minut ) a ten gin to taki fajny dziadus
Serducho jak dzwon, zadnych innych dolegliwosci, brzuch mi sie juz bedzie stwaial i przyjda skócze przepowiadajace -ale to norma, mogę urodzić nawet na Mikołaja
<oby> kolejna wizyta 3 grudnia
)) no i ... w końcu wzięłam L4,oczywiście będę chodzić na 5 godz. do pracy tak od 10 do 15
no ale to zawsze 3 h więcej w domciu w łóżeczku a boję się sama zostawac w domu bo jak się coś zacznie a mój Marcin będzie w pracy ???ojoj masakra
dobra lece sprzątać mieszkanko a później poprasuję ciuszki buziole!
super wiesci :-)Anoola ja też biorę tardyferon, ale nie mam skutków ubocznych - jedynie czarny kał ale to chyba normalne.
A dzisiaj byłam na USG, jak zwykle zbadana tylko przez brzuszek ... szyjkę miałam badaną na drugiej wizycie a póxniej nooolll ... mała waży 2636gramgin stwierdził,że przy takiej wadze już nie można mówić, że dziecko urodziło się wcześniakiem (nawet jakby naświat miało przyjść za 5 minut ) a ten gin to taki fajny dziadus
Serducho jak dzwon, zadnych innych dolegliwosci, brzuch mi sie juz bedzie stwaial i przyjda skócze przepowiadajace -ale to norma, mogę urodzić nawet na Mikołaja
<oby> kolejna wizyta 3 grudnia
)) no i ... w końcu wzięłam L4,oczywiście będę chodzić na 5 godz. do pracy tak od 10 do 15
no ale to zawsze 3 h więcej w domciu w łóżeczku a boję się sama zostawac w domu bo jak się coś zacznie a mój Marcin będzie w pracy ???ojoj masakra
dobra lece sprzątać mieszkanko a później poprasuję ciuszki buziole!
hahaha a co moze TY ??? :-)a dlaczego niby nie ja ???? co ??? heheehNie Ty od tego jesteś.![]()
jaki album ? ja własnie chciała coś takiego kupić ? masz jakąś strone gdzie można nabyć taki albumik ?Zapomniałam sie pochwalić że przyszedł do mnie dziś ten album "moj pierwszy rok"...:-)
Oj , oj ...Luuuuzna nie wiem czy bycie nie fsir w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....
Luuuuzna nie wiem czy bycie nie fair w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....
a po 2 jest to ogólny regulamin bb z którym się najwidoczniej nie zapoznałyście