reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Podziwam. Ja się schylę parę razy i już trza sobie legnąć. A do terminu jeszcze 49 dni i zakładam że będzie coraz gorzej ze sprawnością....
Nie no to Ty juz jestes bliziutko mi zostalo jakies 70 dni wiec jakos daje rade ale co chwila siadam albo sie krece zeby odpoczac hihi wiec sprzatanko sie wydluza a poza tym taka dzis pogoda ze sie wyjsc nie da a tv caly dzien ogladac sie nie da;/

reklama
mnie krew karta nie kosztowala nic:-D Miałam dwa niezalezne badania w pewnym odstepie czasu :-D Zdecydowanie polecam być krwiodawcą :-D Badania co miesiac tez mam za free bo oddałam wystarczajaco duzo krwi przez swoje krótkie zycie zeby było RCKiK stać na robienie mi badan za darmo :-D szkoda ze w ciązy i okresie karmienia nie można oddawać kwri :no:

dodaj jeszcze ze sobie mozesz odliczac od podatku za oddawanie krwii :D moja siostra mi to powiedziala :D

a swoja droga to ja tez chcialam zaczac ale sie zebrac nei moglam :)

A ja dziś mam owocowy dzień. Non stop jadłabym owoce:p Wrąbałam już grejpfruta, pomarańczę i serek Danio truskawkowy:) Szkoda, że więcej owocków nie mam, ale i tak za kwadrans będę miała zupkę.

Joasia nie daj się grypie!;)

Podziwam. Ja się schylę parę razy i już trza sobie legnąć. A do terminu jeszcze 49 dni i zakładam że będzie coraz gorzej ze sprawnością....

No fakt, mi zostało 58 (niby) dni do końca, ale nadal muszę tańczyć i odbija już się na kostkach i kręgosłupie :p Ale przez całe zajęcia muszę wytrzymać na nogach, bo jak usiądę to już nie mam siły wstać :-D

Mam pytanie odnośnie NK. Czy jakaś Martyna mi wysłała zaproszenie stąd?? Bo nie znam żadnej Martyny, która nie jest z mojej miejscowości:p I odrzuciłam zaproszenie.

jezu znowu mnie skurcze dopadły... jak mnie tak chwycą w autobusie to chyba kipnę... dobrze, że jeszcze 1,5 godziny i mnie zobaczy gin :confused2:

Mam nadzieje ze przejdzie i nic groznego sie nie stanie,pamietaj tylko powiedziec o tym ginowi:tak:czekamy na wiadomosci od ciebie.

Taka cena jak mówisz jest za jedna próbę a żeby mieć potwierdzona grupe krwi trzeba mieć przynajmniej 2 niezalezne badania tej grupy. Tak sao jest jak ktoś chce sobie wyrobic krewkartę. Ja najpierw prywatnie sobie badałam- 25 zł mnie to kosztowało, a potem jak byłam w szpitalu to mi jeszcze raz pobierali bo powiedzieli ze jedno potwierdzenie grupy krwi to za mało. Potem musiałam tylko pokazać 2 niezalezne badania i już ni było pytań o grupe. Przynajmniej u nas w szpitalu tak jest

Ja mialam raz pobierana krew,nie wiem czy po porodzie mi tez ja badali ale z tego co wiem to chyba nie.

Czesc laseczki :)
Bylismy z mezem na wynikach rano ,nieszczesny posiew zostal zrobiony ,HBS morfologia i mocz .w srode za tydzien wizyta ciekawa jestem jak wyjda moje wyniki ehhh !
Prawda jest taka ze czuje sie fatalnie !!! Chyba rozklada mnie grypa niezla !!

Trzymam kciuki za wszystkie laski co moja dzisiaj wizyte !

Aska sio do wyra:tak:wygrzej sie bo wiem co to znaczy jak zlapie cie przeziebienie:tak:jeszcze mi nie przeszlo:-(

Wstałam i dalej chce mi się spać!
Za badania przez całą ciążę nie zapłaciłam ani złotówki:tak:
Moka-gratuluję zdrowej dzidzi:-D
zauważyłam u siebie jedną przypadłość-kiedy moja córka idzie spać ja też robię się do tego stopnia senna,że muszę się położyć i kiedy ona się budzi to ja automatycznie też-macie coś takiego?

Wstałam i dalej chce mi się spać!
Za badania przez całą ciążę nie zapłaciłam ani złotówki:tak:
Moka-gratuluję zdrowej dzidzi:-D
zauważyłam u siebie jedną przypadłość-kiedy moja córka idzie spać ja też robię się do tego stopnia senna,że muszę się położyć i kiedy ona się budzi to ja automatycznie też-macie coś takiego?
Ja przy mojej Myszce chyba nigdy bym nie poszła spać bo jest cały czas aktywna:tak:

reklama
Do góry