reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
aronia obniza cisnienie krwi ... a jak sie w necie doczytalam to dziala stabilizujaco przy przyjmowaniu lekow na nadcisnienie !! /znaczy to mniej wiecej tyle ze nie ma naglych skokow cisniania tylko utrzymuje sie w miare na jednym poziomie :)/

dzięki. To jednak nie będę piła, bo zamienię się w amebę...
Jak na razie najwyższe odnotowane w ciązy to 100/60, najniższe 90/50
Ginka mówi, że dobrze, że nie rośnie. jest nadal cały czas niższe niż przed ciążą, chociaż nigdy nie miałam wysokiego.

Czesc laseczki :)
Bylismy z mezem na wynikach rano ,nieszczesny posiew zostal zrobiony ,HBS morfologia i mocz .w srode za tydzien wizyta ciekawa jestem jak wyjda moje wyniki ehhh !
Prawda jest taka ze czuje sie fatalnie !!! Chyba rozklada mnie grypa niezla !!

Trzymam kciuki za wszystkie laski co moja dzisiaj wizyte !

A widzisz, masz mniej upiedliwy personel szpitalny;-) Chociaz ja uważam osobiście że to dobrze że u mnie chcą potwierdzenia- przeciez pomyłki się zdazaja a z grupą krwi nie ma zartów przy transfuzji. No i miałam drugie badanie za free;-) Teraz z tymi moimi dwoma badaniami moge sobie krewkarte za 7 zł wyrobić;-)

ja jako dziecko mialam w ksiazeczce wpisane AB Rh+ ... na studiach robilam oznaczenie i mi wpisali 0 Rh+ z adnotacja "okreslenie niepewne badanie nalezy powtorzyc!!" a teraz robilam krewkarte i na raz mi pobierali 2 probki i oznaczone mam jako 0 Rh+ ... wiec z tymi pomylkami jest roznie ... czesto wlasnie sa problemy z okresleniem grupy !! a zeby bylo ciekawiej to mam 3 siostry i kazda z nas ma inna grupe !!! Najstarsza ma B+, nastepna AB+, potem ja mam 0+ i najmlodsza ma A+

Wpadlam was doczytac i odpoczac chwile wzielo mnie na doglebne sprzatanie kuchni pomylam i poukladalam w polkach i zrobilam porzadek w szufladach bo pozniniej to juz dlugo tego nie bede robila hhi no jeszcze wytre kurze i na dzis koniec chyba reszte zrobie jutro bo juz mi sie zapapal wypalil:)

Wpadlam was doczytac i odpoczac chwile wzielo mnie na doglebne sprzatanie kuchni pomylam i poukladalam w polkach i zrobilam porzadek w szufladach bo pozniniej to juz dlugo tego nie bede robila hhi no jeszcze wytre kurze i na dzis koniec chyba reszte zrobie jutro bo juz mi sie zapapal wypalil:)

Podziwam. Ja się schylę parę razy i już trza sobie legnąć. A do terminu jeszcze 49 dni i zakładam że będzie coraz gorzej ze sprawnością....

reklama
mnie krew karta nie kosztowala nic:-D Miałam dwa niezalezne badania w pewnym odstepie czasu :-D Zdecydowanie polecam być krwiodawcą :-D Badania co miesiac tez mam za free bo oddałam wystarczajaco duzo krwi przez swoje krótkie zycie zeby było RCKiK stać na robienie mi badan za darmo :-D szkoda ze w ciązy i okresie karmienia nie można oddawać kwri :no:

Do góry