Chérie
Mama Danielka
ja staram sie pic ta aronie ale zeby mi to smakowalo to nie powiem ...
mi smakuje, lubię cierpkie rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja staram sie pic ta aronie ale zeby mi to smakowalo to nie powiem ...
niestety wlasnie tu nie chodzi o malego tylko o mnie (jak juz pisalam jestem po bialaczce) i mimo ze onkolog zalecil normalne prowadzenie ciazy porodu i pologu oni mnie tu nie chca...bo sie boja ze cos mi sie stanie..
a ja wiem ze sie nic nie stanie..mialam juz dwie operacje w tym czasie i jakos utrata krwi mi nie zagrozila...poza tym kilka lat minelo i wszyscy mnie traktuja jak zdrowego czlowieka a oni tak jakbym byla nie wiadomo jak chora...
a tak poza tym to Dzien Dobry:-)pogoda pod psem u nas...
wyprawilam meza do pracy i polozylam sie spac, ale nie na dlugo obudzil mnie zaraz telefon i dzwoni kurier ze ma dla mnie dzis duza paczke wieksza niz ostatnio:-) hehehe jaki zbieg okolicznosci przywozi mi ten sam koles juz ktoras z kolej:-)pomysli ze jakas zakupocholiczka jestem:-)
przespalismy dzis cala noc ladnie, ale martwi mnie to ze od kilku dni znow mnie lapia mdlosci takie jak na poczatku ciazy?? mowic mi szybko co to moze byc??:-)
a dzis o 14 mamy usg juz sie nie moge doczekac..
Bo w ogóle jakoś więcej chłopaków się rodzi.
Zapytaj gina na pewno ci zaleci, po co się męczyć, a magnez wpływa też pozytywnie na twardnienie brzusia i układ nerwowy:-)
No no, tez Cie czeka poranna wyprawa. Ja chce jechać do labu jak najwczesniej bo głodomorek ze mnie i chcę potem jak najszybciej wszamac jakieś śniadanko;-)Ja jutro muszę być od 8 w lab bo do 10 muszę mieć wsjo pobrane (3 razy aż! OMG), potem zawożą te próbki do Biela.
hejka dziewczyny!
Nie odzywałam się dłuższy czas z dwóch powodów - po pierwsze byliśmy z mężem zajęci rozkręcaniem naszej działalności, a po drugie - nie mieliśmy 2 tygodnie internetu! Na szczęście już wszystko gra.
Pochwalę się więc i zaproszę na Studio Tańca Forte :-)
Co do wagi - przytyliśmy znowu, na liczniku 76,5 kilo! Zapisałam się też do szkoły rodzenia, lepiej późno niż wcale ;-) Powiedzcie, robiłyście już badania na grupę krwi i odczyn Coombsa? i Hbs? Ile to kosztuje?
Pozdrawiam!
dzieki... wlasnie slyszalam taka cene za to badanie ze nie chcialam uwierzyc... ze za grupe krwi 40-50zl plus coombsa za drugie tyle i 100zł leeeeciii...
dzieki... wlasnie slyszalam taka cene za to badanie ze nie chcialam uwierzyc... ze za grupe krwi 40-50zl plus coombsa za drugie tyle i 100zł leeeeciii...