reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Wez Paracetamol to dziecku nie szkodzi ...... jak nie zejdzie po Nim a zacznie rosnąć to sioo do szpitala na dyżur , kąpiel dobrze wspomoże małe podleczenie farmakologiczne ale sama w sobie gorączki się na dłuższą mete nie pozbedzie. Wieczorami temp. bardziej rośnie

reklama
Paracetamol jest bezpieczny w ciązy, ja ze swoją 2- tyg. ciążą się nim leczyłam na grypę, też miałam goraczkę i ginka kazała brać zawsze jak bedzie 38, nie czekać aż bardziej wzrośnie, w sumie to ja jestem jak wteteran chorobowy, łapałam wszystko od małych dzieci i większośc czasu w ciąży coś mi było ...... VIVA! zwolnienie! teraz mniej choruję :)

A Ty gdzie się tak załatwiła co ? :crazy:

żebym to ja wiedziała... pogoda szaleje, od tygodnia u nas dzień zimny i deszczowy na zmianę ze słońcem i 25 stopniami... poza tym chrześnica męża chora a dzień wcześniej się do mnie tuliła... nie wiem, no co zrobić... co się stało to się nie odstanie. oby szybko przeszło.

Cherie kuruj się, tak jak NeSSi pisała przy 38 stopniach powinno się wziąć coś na zbicie np. właśnie paracetamol i wygrzewajsię w łóżeczku. I nie martw się wagą maleństwa, bo moje też ważyło w 25 tyg 650 gram i lekarz stwierdził, że w normie i tego się trzymajmy:)
magdas wszystkiego naj z okazji pierwszej rocznicy ślubu!

reklama
a właśnie, przy okazji - mam takiego problema...
w moim mieście nie ma porodówki, jest najbliższa w miasteczku oddalonym o ok.20km. Tam chciałam rodzić, ale przeczytałam artykuł w gazecie i już nie chcę :no: (możecie przeczytać krótki artykulik: http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090910/POWIATSLUPSKI/179623191 )Następny szpital jest ok.45-55km stąd... Co myślicie? Zdążymy dojechać w razie czego?

Do góry