reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

mój lekarz to właśnie Ciemiński - był ordynatorem w tym szpitalu o którym czytałaś... Teraz prowadzi działalność prywatną i chodzę prywatnie. A dyżury ma właśnie w tym szpitalu gdzie myślę, żeby jechać (Lębork), ale tylko w czwartki, więc nie wiadomo czy na niego trafię.

wystarczy ze jestes jego pacjetka ... ja bym sie nie zastanawiala tylko jechla do Leborka ... moze on nawet bedzie sie umawial na porod !! moj czasem tak robi :) i wtedy sprawa jest prosta ... jedziesz na umowiony dzien, dostajesz kroplowe na wywolanie i dawaj !!

reklama
byłam u fryzjera i jestem w szoku :szok: pierwszy raz mam krótkie włosy i chyba już przy takich na razie zostanę, bo ulga i wygoda nie z tej ziemi :-D fryzjerka się śmiała, że spadł mi z głowy jakiś kilogram :-D

Poka poka foto :p ale wiesz co jest z krótkimi? jak wyjdziesz od fryzjera jest ok, a potem kazdy w swoja strone i tylko je ukladac i ukladac ;)

stosuje któraś do smarowania się krem Fissan?
bo zaczynają mi wyłazić jakieś fioletowo-czerwonawe kreseczki na brzuchu i trzeba działać - zaufana aptekarka poleciła mi własnie tę maść - ponoć to samo co Mustella tylko zdecydowanie tańsze (zapłaciłam 25 zł)...
ja mialam go pwoiem Ci ze, poczatkowo nie moglkam sie do niego przyzwyczaic, bo smierdzi i strasznie tlusty, ale terazz kupilam perfecta mama ktora ladnie pachnie szybko sie wchlania i sobie mysle ze chyba tamten lepszy, bo chodzi o natluszczanie i nawilzanie, a ta perfecta to od razu sie wchlania i jak bym sie wcale nie smarowala...

Ja to w ogóle zaraz pęknę. Popołudniu w któtkim czasie wszamałam kanapki, cheesburgera i obiad:p Bleeeech.
ja narazie 4 nalesniki, ale cos bym jeszcze upchnela

Marta - a wlasnie ,ze trzeba :).
Normalny poziom cukru mozna bez skierowania ale krzywa cukrowa tylko i wylacznie ze skierowaniem. Nie moga podac ciezarnej glukozy do wypicia bez skierowania lekarza. Tak mi powiedzieli i odeslali z kwitkiem :(
sciemniali :p ja normalnie robilam bez zadnego skierowania

Moze nie ogladala bo widziala ,ze masz papierek. Ja weszlam z pusta reka :)
wątpie, mysle ze poprostu Ty trafilas na jakis upierdliwców ;)

Magdas najlepszego :)

Poka poka foto :p ale wiesz co jest z krótkimi? jak wyjdziesz od fryzjera jest ok, a potem kazdy w swoja strone i tylko je ukladac i ukladac ;)

nie nowość, przy długich się też męczyłam, teraz przynajmniej mniej włosów :-D

foto jutro postaram się wkleić.

temp. spadła delikatnie, po paracetamolu mi się zasnęło i czuję, że mam nockę z głowy :dry: najwyżej się będę wygrzewać z jakąś książką.

Marta, tak z ciekawości zapytam - nie orientujesz się, czy Duomox jest bezpieczny w ciąży?

temp. spadła delikatnie, po paracetamolu mi się zasnęło i czuję, że mam nockę z głowy :dry: najwyżej się będę wygrzewać z jakąś książką.

Marta, tak z ciekawości zapytam - nie orientujesz się, czy Duomox jest bezpieczny w ciąży?

w ulotce duomoxu wpisali "nie stwierdzono jakiegokolwiek szkodliwego wplywu preparatu na płód"
cokolwiek to znaczy

http://www.doz.pl/leki/p2132-Duomox

najpierw sie przywitam a pozniej was nadrobie a jest troche tego
ja dzis po wizycie u gina i naszczescie szyjka cała mimo stawiania sie brzuszka ma okolo 1,5/ 2 cm
obrzekami narazie nie kazł przejmowac jak nie ma dodatkowych objawow tzn. wzrost cisnienia , bialko w moczu
i tak z ciekawosci zapytałam sie o szczepienie przeciw grypie choc sama nie mam zamiaru sie szczepic bo na uczelnie i do pracy nie bede chodzic powiedział ze nie widzi przeciwskazan co do szczepienia na tym etapie ciazy uwazac nalezy we wczesnej ciazy gdzie układ imunologiczny jest i tak juz bardzo zajety
"obcym"
i znów 3 kg do przodu wciagu 3 tyg. łacznie 20 kg:szok: likorz zalecił mniejsze spozycie pokarmu:-)
na usg w 3d zapisałm sie na 28 wrzesnia juz sie nie moge doczekac

Ostatnia edycja:
dobra ja sie troche pobawilam ze zdjeciami /robie na sciane skladanki z naszych kilku duzych wyjazdow/ jutro kolejne dwie musze zrobic i dac nareszcie do wywolania ...

a pochwale sie wam co wymodzilam :)
ta jedna juz pewnie znacie bo juz wam chyba wysylalam ... zostaly mi jeszcze do obrobienia zdjecia z turcji i z wypadu do niemiec ...

reklama
no tak ale zdjec nie dodalam

Załączniki

• egipt1.jpg
    egipt1.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 49
  • wlochy1.jpg
    wlochy1.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 48
  • skladanka2.jpg
    skladanka2.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 50