fajny masz suwaczek szkoda ze date mamy inna;-)mysle ze nie ja tez lykne obie raz za kiedy cole przeciez nie pijesz jej codziennie 2 litrya mnie ostatnio na cole ciągnie, i to nieziemsko bardzo,:-( to sobie czasem łyknę trochęo mojgo M, mam nadzieję że to nie jest aż tak niezdrowe dla malutkiej...(?)
reklama
G
Georgina
Gość
Ja Colę ograniczam, czasem sobie malutką puszkę kupię, ale teraz mam smaka na Mirindę np.
...wlasnie tak sie zastanawilam czy pisac o tym wogole, ale wierzcie mi, ze tak mnie to wsyztsko gryzlo,ze musialam to wyrzucic z siebie...Tez myslalam,ze jestesmy juz w bezpiecznym okresie a tu widac nie ma bezpiecznego...Ja zyje z tygodnia na tydzien , w kazdy czwartek cieszcze sie ,ze minal kolejny...z drugiej strony jednak wierze...na prawde wierze ,ze wszytsko bedzie w pożadku...A jak mi glupoty do glowy przychodza to zawsze moge sie wyzalic i przeczytac slowo wsparcia na forum...Ja tez nie moge czytac takich rzeczy bo potem ciagle o tym mysle, a i tak bez tego ciagle mysle o tym ze moim dzidziom moze sie cos stac, bo gdzies wyczyalam ze w takiej ciazy jak moja najwieksze ryzyko 20-24 tydzien, za chwile ktoras pisze ze ktos poronil w 26 ja juz sobie myslalam ze jak minie ten 24 to sie martwic nie bede a teraz znowu sie bede martwic jeszcze dluzej... moze lepiej nie piszmy o takich rzeczach bo przeciesz mamy tutaj si cieszyc swoimi brzuszkami a nie negatywnie nastrajac, wiadomo nieszczescia sie zdarzaja, ale miejmy nadzieje ze nas beda sie trzymaly z daleka
G
Georgina
Gość
Ja muszę w poniedziałek jechać do dermatologa bo pokazywałam gince to moje znamię. Ono jest OK tylko wokół znamienia jest zaczerwienione i mi doktorka powiedziała, że to może być stan zapalny, że do dermatologa mam iść to on mi przepisze odpowiedni antybiotyk. I że pewnie mi wycinek pobiorą, brrr. Boję się
Ja tez tak sobie kupywalam puszeczke ,bo tak sie chcialo ,a jak bym kupila butle to pewnie bym i butle wyciagnela za dnia ,wiec wolalam nie ryzykowac bo umiaru nie mam ...NO i masz teraz nie pije juz wogoleeeeeee ,bo nie moge przez te cukry ehhh a nie powiem chce sie bardzo czegos slodkiego ot cooo !Ja Colę ograniczam, czasem sobie malutką puszkę kupię, ale teraz mam smaka na Mirindę np.
ok juz wiecej nic nie piszmy...Wczesniej dziewczyny tez pisaly, dlatego i ja zdecydowalam sie napisac, bo nie bylo mi łatwo...a tu zawsze znajde slowo otuchy i wszytskie glupie mysli mi mijaja...Ja rowniez sie podpisuje pod twoja prosba ja doskonale rozumiem przezycia tych kobiet ale staram sie nie dopuszczac do siebie zlych mysle,nie czytac i nie ogladac takich rzeczy.Jednak zawsze jak przeczytam lub uslysze takie historie wkrecam sobie rozne fazy i mam dola a wiadomo takie stany nie sluza ani mamie ani dzidzi
Nie macie takiego wrażenia czasem że wasze maleństwo wogóle nie śpi ? wczoraj jak kładłam się spac to mała kopała, rano jak wstałam to jak tylko oczy otworzyłam t czułam że dalej "tańcuje", i tk cały zień z naprawde krótkimi przerwami...,trochę się martwię bo ile taki maluszek może nie spać, ...
Ja mam to samo !:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mam takie pytanie ... mam zasuszony slubny bukiet ale juz sie taki brzydki zrobil ... jak myslicie spalic go ?? co mozna zrobic z bukietem slubnym ??
reklama
G
Georgina
Gość
Ja tylko wiem, że są specjalne odżywki aby kwiaty szybko nie wysychały, ale teraz to chyba za późno na cosik takiego. Sama nie wiem. Ja bym nie wywaliła bo miałabym sentyment