G
Georgina
Gość
Rozciąga Ci się macica To normalne. Nie trwa non stop ten ból, prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak cie boli czasły czas to skontaktuj z giniem a jezeli raz i nie długo to nic, ale zwróć uwagedziewczyny przepraszam ale nie mam czasu wpadlam powiedzie czesc i milego wieczorku,a tak to czy was tez boli dul brzucha bo ja tak mam coraz czesciej
no nie,dzieki;-)Rozciąga Ci się macica To normalne. Nie trwa non stop ten ból, prawda?
dzisiaj to mnie boli caly czas ale nie wiem czy mam panikowac poniewaz juz bylam ze 3 razy w szpitalu z powodu bolow i kazali mi brac cos takiego jak polska nospajak cie boli czasły czas to skontaktuj z giniem a jezeli raz i nie długo to nic, ale zwróć uwage
a spróbuj położyć sie co najmniej na godzinke i zabaczysz czy ci przechodzidzisiaj to mnie boli caly czas ale nie wiem czy mam panikowac poniewaz juz bylam ze 3 razy w szpitalu z powodu bolow i kazali mi brac cos takiego jak polska nospa
postaram sie polezec!ale apetyt mi nie mijamam ochote na rosolekdobrze ze was mam,szkoda ze to pierwsza ciaza!czlowiek nie wie co ma robica spróbuj położyć sie co najmniej na godzinke i zabaczysz czy ci przechodzi
to wcinaj rosołek i do łuzeczka daj spokuj juz nadziś musisz odpocząća tak apropo dziś rosołek ja to musze do niedzieli czekaćpostaram sie polezec!ale apetyt mi nie mijamam ochote na rosolekdobrze ze was mam,szkoda ze to pierwsza ciaza!czlowiek nie wie co ma robic