reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no ja to w zasadzie jeste ponad wszystkim .... w sobote byl moj slub i jeszcze nie ochlonelam z emocji:) jutro sesja zdjeciowa a w poniedzialek wyjezdzamy do Wiednia na mala wycieczke :)

a malenka w brzuszku kopie ze hej :)

zabierz mnie :-D:-D:-D:-D
posłuchajcie sobie piosenkę : Natalia Lesz-coś za coś
ja jej osobiście nie lubię ale jak mi ją dzisiaj syn szwagierki wysłał to przypadła mi do gustu:tak:
tak na poprawę humoru:tak:

A mnie tak plecy teraz bolą że szok:-:)-:)-( Ale teraz już sobie odpocznę przy komputerku:-)
I w końcu jakimś cudem udało mi się tego gitlerka wstawić:-)

Witam w klubie,mnie tez plecy dzisiaj bola ze nie moge sobie miejsca znalesc:-(

praca na dzis ukonczona :D a moj maluszek chyba sie ucieszyl bo tak malo mnie kopie a teraz mu sie chcialo :)

A ja sie troche martwie bo mnie dzis cos nie kopie,a móglby dac chociaz jakis znak:tak:

Mi ginka mówiła, że powód do zmartwienia jest gdy jak się położysz i masz twardy brzuch i boli i to nie mija. Wówczas Nospę się bierze.

Mi gin teraz na wizycie powiedzial ze jesli boli brzusio to mam sie połozyc a jesli nie przejdzie po 20 minutach to mam zazyc duphaston lub nospe.

Dziewczyny, mam pytanie:
mój lekarz prowadzący wysłał mnie 2 tygodnie temu na test obciążenia glukozą. w laboratorium powiedzieli mi, ze to badanie wykonuje się pomiędzy 24 a 28 tc, ale widzę że kilka z Was robiła ten test wcześniej.
Jak myślicie? Można zaczekać do 26 tc czy zrobić jak najszybciej?
Wyjeżdżamy na urlop i w 24 tc raczej mi sie nie uda.
zapomniałam zapytać swojego gina, a teraz jest na urlopie to nie za bardzo chce mu zawracać głowę.
Z góry dzięki za opinie.

na usg połówkowym potwierdziło się, ze babeczka. waga 406 g, wiec taka konkretna chyba :-)
Pozdrawiam.

Gratuluje córy:-)teraz chyba same dziewczynki sie ujawniaja:-)ciekawe co bedzie u Mei?:-)
Co do glukozy i badan to najlepiej je robic tuz przed kolejna wizyta wiec jesli masz mozliwosc to poczekaj,gin bedzie mial swierze wyniki.

no ja to w zasadzie jeste ponad wszystkim .... w sobote byl moj slub i jeszcze nie ochlonelam z emocji:) jutro sesja zdjeciowa a w poniedzialek wyjezdzamy do Wiednia na mala wycieczke :)

a malenka w brzuszku kopie ze hej :)

Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia choć pewnie będzie różnie a już na pewno na początku:-)
wiem coś o tym bo 10.10 będę miała pierwszą rocznicę:tak: a pół roku po ślubie chciałam brać rozwód:-D:-D:-D:-D
ale to przez te gołębie!!

pytam się męża-wiesz już czy dostaniesz urlop?
-nie a po ci to?????
ręce mi opadły chyba jestem żoną-tak mi się wydaje:confused:
ja go kiedyś uszkodzę:tak:

No to tak na poprawę chumoru, muszę wam napisać, bo sama z siebie się uśmiałam, no to do rzeczy.
poszłam po kakao na kolację bo mi się zachciało i wchodzę z kubkiem do pokoju i do męża "rany ja to mam zachcianki, jak baba w ciąży"
Poprostu zapomniałam na 2 sekundy, że w ciąży jestem!!!:szok:
No i nagle ryk aż mnie brzuch ze śmiechu boli.
Kurcze Dagmar potrafi:-D:-D:-D

reklama
Mój mąż mi ciągle powtarza-ciekawe kto z nas jest bardziej nienormalny:-)
kiedyś wrócił z nocki i śpiewał sobie godzinę kołyskanki bo nie mógł zasnąć a ja tego skowytu musiałam słuchać. Oczywiście stworzył własne i niepowtarzalne wersje :-Dco ja się wtedy naśmiałam:-D

Do góry