NO a ja jakos wierze w tego chlopaczka ,hymmm byc moze dlatego ze te moje przeczucie mnie nie omija - albo ja normalnie cos mam z glowa hahahahah Ale co tam ,wazne ze malenstwo zdrowe i szczesliwe jak widac po fotach bo dodałam juz w albumieNo w końcu się doczekałam:-):-):-)
Asia gratuluję syneczka!!! To super że wszystko ok i że zdrowy i piękny!!!
To teraz czekamy na zdjęcia!!!
A tak na marginesie ja w takiej sytuacji chyba dalej bym nie wierzyła że to na pewno chłopiec lub dziewczynka:-):-):-)
To teraz już idę!!!
reklama
Zapodałam zapodałam ......Wiem wiem ,niedobra jestemAsiu - super że jesteś taka zadowolona i że z maluszkiem wszystko dobrze. Ale jak następnym razem będziesz nas tak długo trzymać w niepewności to bądź pewna że Cie odnajdziemy i damy Ci popalić.
Aaaa, fotki zapodaj
Zapisuj sie bo toz to czad nie z tej ziemi !!!! My jedziem na nastepne usg 3d/4d za 4 tygodnie ,sie umowilam juz a coooooo !!!! apotwierdzimy plec jak maly wezmie sie troche rozkraczy ahahahNo nareszcie Aśka... !!!!
gratulacje ..
alem sie wzruszyła.. i jak ja się mam tu teraz nie zapisac na takie usg? ;|
Moj Patryk szczesliwa na maxa , piszczal ze szok jak sie dowiedzial ze brata bedzie mial ,siostry on cos nie bardzo chce stwierdzil " siostre bedzie ciezej w piłke nauczyc grac" no mialby problem chłopak noo ahahhahCieszę się bardzo z Twojego szczęścia [ przy okazji zaostrzyłaś mój apetyt na kolejne usg]. Super że chłopak, będą mieli świetny kontakt z Twoim starszym synem! No i całe szczęście że zdrowy, szczęśliwy Dzieciaczek!
A to zdanie wkleiłam bo tak mi się skojarzyło, może jakbyś dłużej została na usg, to byś zobaczyła jak siusia :-) hihi
A
AnOoLa88
Gość
czad to miałyśmy czekając na Ciebie małpiszonie jeden niedobry ;pZapisuj sie bo toz to czad nie z tej ziemi !!!! My jedziem na nastepne usg 3d/4d za 4 tygodnie ,sie umowilam juz a coooooo !!!! apotwierdzimy plec jak maly wezmie sie troche rozkraczy ahahah
ale grunt że z dzidzia wsio ok.. ciesze się razem z Toba :*
kochana ja tez jak juz ochlonelam z wrazen uwazam ze nie ma wiekszego szczescia jakim jest zdrowe malenstwo !!!! Na coreczke mamy i czas i checi wiec nie bedzie zle ...tylko najpierw niech sie ten malusz urodzi i troszke odchowa ahahahah.No i oby bylo na tyle kasy co by dzieciom nic nie brakowalo !!! Wtedy bedzie trzecie ooooo !!!!ASIU przeogromne gratulacje:-)wszystkie tu cieszymy sie razem z waminajwazniejsze ze z dzidzia jest wsio ok;-)ale ja tez nie bylabym przekonana co do chlopca bo wiesz sama jak to moze byc;-)ale jesli nawet bedzie boy to macie jeszcze przeciez szanse na córeczkeno i pamietaj zeby to wyczekiwanie na twoje wiadomosci sie nie powtórzyły
kopciuszek2107
Fanka BB :)
kochana ja tez jak juz ochlonelam z wrazen uwazam ze nie ma wiekszego szczescia jakim jest zdrowe malenstwo !!!! Na coreczke mamy i czas i checi wiec nie bedzie zle ...tylko najpierw niech sie ten malusz urodzi i troszke odchowa ahahahah.No i oby bylo na tyle kasy co by dzieciom nic nie brakowalo !!! Wtedy bedzie trzecie ooooo !!!!
Dobrze ze tak do tego podchodzisz:-)ja nie planowalam trojki dzieci ale nie wiem jak by bylo gdybym miala teraz dziewczynkemaz mówil ze bedzie strzelal do tzrzech razy ale chyba nie bedzie musial:-)
A co do płuci to masz racje,pewnie sie jeszcze upewnisz;-)
Obiecuje ze bede juz grzeczna!!!czad to miałyśmy czekając na Ciebie małpiszonie jeden niedobry ;p
ale grunt że z dzidzia wsio ok.. ciesze się razem z Toba :*
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
moi goscie pojechali ... posprzatalam, zaladowalam zmywarke i padlam ... chyba nie mam juz sily na takie imprezy ... i przejadlam sie czosnkiem!!!! impreza typu skladkowego i wszystkie jakby sie zowily przyniosly cos czosnkowego
reklama