reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Właśnie wróciłam z wynikami i na szczęście test glukozowy wyszedł OK, podobnie jak morfologia, mocz i odczyn Coombsa. Ja czekałam na wyniki 1 dzień. Także jestem Happy. :-)
Byłam też w dwóch sklepach dziecięcych, popytać co nieco na temat wózka i materaca. Dowiedziałam się, że materac najlepszy kokosowy lub kokosowy z gryką, bo sama pianka się wygniata. A co do wózka to opinie podzielone, potwierdzają się tylko pompowane koła, przekładana rączka i możliwość zainstalowania gondoli. :tak:

Właśnie wróciłam z wynikami i na szczęście test glukozowy wyszedł OK, podobnie jak morfologia, mocz i odczyn Coombsa. Ja czekałam na wyniki 1 dzień. Także jestem Happy. :-)
Byłam też w dwóch sklepach dziecięcych, popytać co nieco na temat wózka i materaca. Dowiedziałam się, że materac najlepszy kokosowy lub kokosowy z gryką, bo sama pianka się wygniata. A co do wózka to opinie podzielone, potwierdzają się tylko pompowane koła, przekładana rączka i możliwość zainstalowania gondoli. :tak:
Martynka będzie miała kokosowy z gryką.

My z Moim łóżeczko kupujemy, moi rodzice mebelki dla Martynki, które ja i Mój wybraliśmy sobie, mama jeszcze matę edukacyjną kupuje. Wanienkę mamy, fotelik do karmienia też. Aha i wózek też sami kupujemy.

też przeglądałam wiele wózków i w sumie w każdym był jakiś minus, no ale ten wydaje mi się najlepszy.

dobra, znikam kończyć pakować, posprzątać trochę i obiad szybki zrobić (pewnie usmażę placki ziemniaczane bo nie mam pomysłu na nic innego).
Kochana ja rowniez jestem zdania jak mea ze gondola jest lipna w tym wozeczku ,zreszta sama taki mialam i klełam na niego za kazdym razem jak sie wybieralam na spacer.Ale to kwestia gustu ,byc moze Wam bedzie odpowiadac.Ja moze za bardzo wymagajaca jestem :shocked2:

Alez zaszalałam !!!! Takie zakupy zrobilam dla malenstwa ze ho ho az sama jestem w szoku !!! A wydalam troszke ponad niz 30 zł :szok::shocked2:.Zaraz porobie foty i powklejam w odpowiednim watku!

reklama
Cześć Dziewczynki!
Miałam do Was zajrzeć we wtorek wieczorem, a tu czas przeleciał przez palce i mamy czwartek...No zupełnie nie wiem jak to się stało:-D
Asia witamy ponownie, jak widać zwarta i gotowa do forumowania;-) Ja obstawiam u Ciebie synka, chociaż tak czytając między słowami to chyba lekarz wypatrzył córę:tak:
Pauluś wszystkiego naj na nowej drodze życia!
dagmar trzymamy kciuki, aby wszystko się unormowało!
kasiekkrk trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze!
NeSSi trzymaj się, może tak faktycznie przechodzisz zapalenie pęcherza. Oby szpital nie był potrzebny!
Dziewczynki ciekawe co u AnOoLi, coś się nie odzywa. Oby było wszystko dobrze.
Mea zgadzam się z Tobą odnośnie gondoli, ja też wolałam te sztywne. Jak już pisałam na odpowiednim wątku, my wybraliśmy Jedo Bartatina. A materacyk do łóżeczka kokosowo-gryczany.

Do góry