Pauluś89
Grudzień 2009
no i umówiłam się do gina na za tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynka będzie miała kokosowy z gryką.Właśnie wróciłam z wynikami i na szczęście test glukozowy wyszedł OK, podobnie jak morfologia, mocz i odczyn Coombsa. Ja czekałam na wyniki 1 dzień. Także jestem Happy. :-)
Byłam też w dwóch sklepach dziecięcych, popytać co nieco na temat wózka i materaca. Dowiedziałam się, że materac najlepszy kokosowy lub kokosowy z gryką, bo sama pianka się wygniata. A co do wózka to opinie podzielone, potwierdzają się tylko pompowane koła, przekładana rączka i możliwość zainstalowania gondoli.
A jezdzilas juz tym wozkiem? Jest strasznie sztywny ! Przynajmniej moim zdaniem to byl moj pierwszy typ chyba jak dobrze pamietam i sama go na forum polecalam ,ale szybko przekonalam sie ze jest bardzo sztywny.Mnie osobiście podoba się ten Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
ale jeszcze nie jestem zdecydowana, u mnie fundatorami są rodzice i teściowie.:-)
Kochana ja rowniez jestem zdania jak mea ze gondola jest lipna w tym wozeczku ,zreszta sama taki mialam i klełam na niego za kazdym razem jak sie wybieralam na spacer.Ale to kwestia gustu ,byc moze Wam bedzie odpowiadac.Ja moze za bardzo wymagajaca jestemteż przeglądałam wiele wózków i w sumie w każdym był jakiś minus, no ale ten wydaje mi się najlepszy.
dobra, znikam kończyć pakować, posprzątać trochę i obiad szybki zrobić (pewnie usmażę placki ziemniaczane bo nie mam pomysłu na nic innego).