reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Joasiu to gratuluję ślicznej zdrowej dzidzi:-)
W końcu któraś ma tak samo dużego bobaska jak ja:-)
Ja w pierwszej ciąży myślałam za będzie chłopak bo też mówili że duże dziecko....a wyszła Hania:-)
Ale widzę że jesteście szczęśliwi więc płeć się nie liczy;-)
Choć życzę Wam córeczki do pary:-)

reklama
Joasiu ja strzelam w chłopca;)
Pauluś ja stosuję Perfecta Mama. Choć przyznam leniwa jestem pod względem smarowania się tym, wolę normalny nawilżający balsam. Słyszałam, że obojętnie co, ważne by natłuszczało, nawilżało. Hm. Racja to?

Zmieniając temat. Jakie kremy używacie na roztępy? Mój Artur kupił mi ostatnio Foliacti firmy Pharmaceris za 36 zeta i jest naprawdę fajny:tak::-D skóra jest miła w dotyku:-):-):-)
Ja uzywam kremu z ziaji mamma mia - jest super ! Kosztuje jakies niecale 20 zł.Ale ja jak narazie nie mam zadnych rozstepow choc przytylam juz 10 kg ! i brzuszek mam spory jak na moja posture ;) Z Patrykiem mialam rozstepy juz w 5 miesiacu po kremie z gerbera !!:szok:

Ja uzywam kremu z ziaji mamma mia - jest super ! Kosztuje jakies niecale 20 zł.Ale ja jak narazie nie mam zadnych rozstepow choc przytylam juz 10 kg ! i brzuszek mam spory jak na moja posture ;) Z Patrykiem mialam rozstepy juz w 5 miesiacu po kremie z gerbera !!:szok:
Ja przytyłam 7 i nie mam jeszcze żadnych na szczęście a do niedawna używałam tylko oliwki bambino. A ile mililitrów ma twój krem?

Witajcie kobietki, z rana przeszła burza i powietrze się lżejsze zrobiło, dziś idę odebrać wyniki badań zobaczymy co będzie, mam nadzieję że OK.

Nie uogólniaj. Poza tym nie brnę dalej w ten temat bo bym sie musiala kłócić, a nie chce ;)

Niestety taka jest powszechna opinia o lekarzach w Polsce i to nie tylko o ginekologach, ja wiem że są również "lekarze z powołania", ale podczas studiów miałam kontakt ze studentami medycyny i niestety część z nich nie przyszła na studia w pogoni za swoimi zainteresowaniami ale za pieniądzem.Gratuluję dziewczynom które są w pełni zadowolone ze swoich lekarzy.:tak:

Ha wlasnie a ja bym chciala zostac ginekologiem i wlasnie moje pytanie brzmi czy rzeczywiscie wolicie chodzic do gina faceta? Bo wlasciwie to ja tez tak wole, bo mam zdanie o kobietach gin takie jak Ty Cherie, ale ja bym taka nie była tzn nie delikatna ;)

Ja chodzę do kobiety gin i w 100% mogę powiedzieć że jest najdelikatniejszym ginekologiem-kobietą w moim mieście.A przetestowałam wszystkie. Także kwestia szczęścia , na kogo się trafi.

A ja smarowałam się w pierwszej ciąży oliwką i rozstępy pojawiły się w 8 miesiącu:-(
Teraz kupiłam Perfecta mama i niestety już są:wściekła/y:
Ale to chyba od genów zależy bo brzuszek wcale nie jest bardzo duży!
Teraz mam zamiar zainwestować w jakiś naprawde dobry krem który chociaż je rozjaśni bo wiem że całkiem nie znikna:zawstydzona/y:

reklama
Joasiu to gratuluję ślicznej zdrowej dzidzi:-)
W końcu któraś ma tak samo dużego bobaska jak ja:-)
Ja w pierwszej ciąży myślałam za będzie chłopak bo też mówili że duże dziecko....a wyszła Hania:-)
Ale widzę że jesteście szczęśliwi więc płeć się nie liczy;-)
Choć życzę Wam córeczki do pary:-)
Kochana wiesz ta dziewczynka - no fajnie by bylo ,ale przeciez plakac nie bede jak bedzie synus! Przeczucie wciaz na boya i jestem pewna ze takie juz bede miala do rozwiazania mimo wszystko co lekarze beda mowic :tak:. Za kilka dni bede miala 3d wiec sie przekonam czy moje przeczucie jest o dupe rozbic czy nie ahahha ,choc tak jak pisze pewnie i tak bede gadac swoje ze jajka i juz!.
Nie zalezy mi az tak bardzo na plci chce jedynie ja znac bo tyle fajnych rzeczy widuje dla malenstwa i nie moge kupywac bo synka w rozu jakos nie widze ahahah !!!! Jestem szczesliwa i oja familia rowniez ,a to najwazniejsze ! w kazdym badz razie nie pisze by nie zapeszyc :tak:pochwale sie po 3 d ! OOO taka jestem !

Do góry