reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A ja mam dla Perły jak już podrośnie hulajnogę czerwoną, huśtawkę czerwoną, rowerek czerwony (o Boże, wsjo czerwone:D), żółta huśtawka ślimak, piaskownicę w kształcie hipcia, basenik dla malutkich dzieci, taką ciuchcię dmuchaną z piłeczkami plastikowymi, masę książeczek i zabawek, lalek. Pozostawało za czasów jak byłam nianią (pracowałam w domciu:)). Tak więc pod tym względem zaoszczędzimy.

Ale mi Perła kopie pod piersiami:p

reklama
A ja mam dla Perły jak już podrośnie hulajnogę czerwoną, huśtawkę czerwoną, rowerek czerwony (o Boże, wsjo czerwone:D), żółta huśtawka ślimak, piaskownicę w kształcie hipcia, basenik dla malutkich dzieci, taką ciuchcię dmuchaną z piłeczkami plastikowymi, masę książeczek i zabawek, lalek. Pozostawało za czasów jak byłam nianią (pracowałam w domciu:)). Tak więc pod tym względem zaoszczędzimy.

Ale mi Perła kopie pod piersiami:p
Ale musisz miec pojemny domek ,ja juz nie daje rady z zabawkami mojego maxa,ale w polsce nawet najmniejsze mieszkanie bedzie wieksze od tych angielskich :confused:

No o piwnicy tutaj mozna zapomniec, nawet w domkach nie ma piwnic.Mi to sie tak marzy zamieszkac kiedys na wsi,ale by bylo pieknie,domek ,ogrodeczke z warzywkami i oczywiscie piesek najlepiej labrador hmmmmm ale sie rozmarzylam

Labradorki są wspaniałe, szczególnie podobają mi się piaskowe i czarne. Koleżanka ma koloru brązowo czarnego (pomieszane kolory) i tak zbytnio mi nie pasuje do tego typu pieska. Słyszałam, że 80% labradorków ma problemy z biodrami. W jakimś programie doc. to było.

Ale podobno te psy bardzo lubia dzieci i sa przyjaznie nastawione,ja ostatnio na miescie widze same pitbule, straszna moda na te psy i nie musza tutaj nosic kaganca ,a we mnie sie gotuje ,bo boje sie tych psow , czestymi ich wlascicielami sa tutaj mlodzi faceci ktorzy naogladali sie jakis teledyskow.

Ja mam 2 dogi niemieckie, równie przyjazne dla dzieci;) Zresztą czego ja w domu nie mam:p Mam istny zwierzyniec, ale jakże cudowny:)

Hehe to super ,ja tez uwielbiam zwierzeta roznej masci ,no moze gady troszke mniej.Mialam kiedys psa i strasznie przezylam jak zdechl,mialam jeszcze papuzke ,myszke ,swinke morska ,dwa kotki oraz pieska,tez troszke tego bylo.A teraz niestey nie mam zadnego pupilka.

reklama
No o piwnicy tutaj mozna zapomniec, nawet w domkach nie ma piwnic.Mi to sie tak marzy zamieszkac kiedys na wsi,ale by bylo pieknie,domek ,ogrodeczke z warzywkami i oczywiscie piesek najlepiej labrador hmmmmm ale sie rozmarzylam

u nas kolejnosc juz wyznaczona ... najpierw dziecko potem dom a potem labrador !!! mamy juz skad go kupic ... taki smyk z rodowodem w biszkoptowym kiolorze nam sie marzy :D

Do góry