kopciuszek2107
Fanka BB :)
MARTUSIA no to ciesze sie bardzo ze jestes w domku:-)i staraj sie nie martwic,skoro lekarz tak kazal myslec to badz dobrej mysli;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maarta no tez musze sie przestac zamartwiac
moka tez sie ciesze ze juz w domku
A ogolnie mam takiego lenia nic mi sie nie chce , nie moge sie zebrac zeby zaczac cos robic...
Dokladnie Kopciuszku a jak sie tak nie zamartwiam to nawet troche rzadziej mi sie to robiMARTUSIA no to ciesze sie bardzo ze jestes w domku:-)i staraj sie nie martwic,skoro lekarz tak kazal myslec to badz dobrej mysli;-)
Swietny ten kombinezon spiworek, ja tez napewno taki kupie ,musi byc strasznie wygodny przy zakladaniu.
Swietny ten kombinezon spiworek, ja tez napewno taki kupie ,musi byc strasznie wygodny przy zakladaniu.
Ja tak samo;-) Ale nie planowałam drugiego dziecka, a poza tym tak jak piszesz sama frajda kupowanie wyprawki:-)Ja bylam taka madra ze, wszystko porozdawalam i musze wszystko kupowac od nowa:-(.Chociaz trzeba przyznac ze strasznie przyjemne jest kupowanie dla dzidzusia
Ja tak samo;-) Ale nie planowałam drugiego dziecka, a poza tym tak jak piszesz sama frajda kupowanie wyprawki:-)