reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Moka super, że jest dobrze:)
Aga to dobrze, że operacja Pawełka się powiodła. Ten skrót brzmiał drastycznie.. Ale ważne efekty:)

Ja dziś chodziłam jakaś zamulona i w dodatku zmierzła:p To ta nieprzespana nocka co jest za mną. Mój na 6 do roboty w tym tyg chodzi bo urlop mu się skończył i o 5 z minutami razem z nim wstaję. Póki mam siły bo im ciąża starsza tym mniej mi się chce:p Bo ostatnio to ciągle bym spała choć chodzę spać późno, ale najlepiej przecież rano się śpi:p Wtedy kiedy nie można:p

reklama
Bo to była bardzo poważna operacja!!!!!
Ale puenta miała być taka żebyśmy wiedziały że trzeba mieć nadzieję nawet w takich trudnych przypadkach:-)
Ale oczywiście dziękujmy że nasze bobaski są zdrowe:-)

A tak wogule to dzień dobry:-):-)

Dzień dobry :-D
Mój syn właśnie mi zrobił śniadanie :-D
To jego 1sza kanapka.
Ledwo masłem liźnięta i wędliną zakrył:-D:-D:-D

AAAAAA! ja zaraz zwariuje !:hmm::oo2::oo2::unsure::crazy: Pół godziny mi juz sąsiad wierci ..... wrrrrrrrrr........nie można wysiedzieć w domu, cholera jade na zakupy jakieś bo osiwieje :crazy:

Witam

Mea Anaola gratuluję dziewuszek!!!

Moka, Aga cieszę się, że wszystko w porządku :tak:

Mam nadzieję, że ja też niedługo dołączę do grona remontujących. Złożyliśmy papiery o kredyt , bo chcemy większe mieszkanie kupić :tak:

Poza tym nie przespałam pół nocy, bo Bartosz miał temperaturę. Nic mu nie jest, a już chyba 4 raz w ciągu 3 tygodni przychodzi w nocy cały rozpalony. Nie mam pojęcia co to może być :-(. Idziemy na 16 do pediatry.

no i musialam juz poscigac pierscionki i obraczke bo mi od kilku dni puchly rece a zwlaszcza obraczke mam bardzo ciasna ... mam nadzieje ze pozakladam je jeszcze jak sie chlodno zrobi bo tak sie zle bez nich czuje ...

Witajcie, na szczęście dziś chłodniej bynajmniej na razie... O 14 mamy pogrzeb ale ja mam zakaz od rodziny żeby jechać. Poza tym to nikt z mojej bliskiej rodziny. Od dziś zaczynam lekcje, bo z wykształcenia jestem również nauczycielem i bardzo lubię uczyć. Zobaczymy czy tym razem trafi mi się ktoś pojętny czy wręcz odwrotnie?Bo to różnie bywa....
NeSSi współczuję hałasu, ja mam sąsiada-malarza i non stop stuka i puka bo zbija ramy do swoich dzieł.
dagmar no to masz super obsługę, gratuluję.
ewako mam nadzieję że Bartoszowi nic poważnego nie dolega i że szybko minie.
mea_osi u mnie podobnie z biżuterią palcową ale tylko wieczorem i rana a potem jeszcze jest OK więc mogę nosić...

reklama
Do góry