reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no kurde a ja nie mam kogo wyslac! tylko Rozalke mam w domu.
i tak juz najadlam sie za piec osob! pierwszy raz mialam taki napad glodu. co dziwne nawet zolodek mnie nie boli. ale mam nadzieje ze to pierwszys i ostatni raz, az mi wstyd.
Ty daj następny napad mi.
Ja za 2 dni idę do lekarza i jak ja mu powiem, że znowu schudłam :zawstydzona/y:
Zagryzie mnie ;-)

reklama
i tak juz najadlam sie za piec osob! pierwszy raz mialam taki napad glodu. co dziwne nawet zolodek mnie nie boli. ale mam nadzieje ze to pierwszys i ostatni raz, az mi wstyd.
NIe wstydz sie :) ja mam tak cały czas ...hahaha ...juz zapomialam co to wstyd jezeli chodzi pozerania wszystkiego w zasiegu mojej reki :p

Ozzzz ty !!!!!!!!!!!!!!!! A ja umieralam z glodu wieczorem ...opilam sie wodyyyyyyyy i poszlam spac ....szybko zasnelam o dziwo ..n o i spalam do 8 :20 !!!!!! Nawet glod mi nie przeszkadzal ahahahahaha ....najgorsze ze o 8 mialam byc z glukoza u poloznej mojej ahahah !!zerwalam sie ,zaszlam do apteki po glukoze i o 9 dopiero lyknelam !pani msiala niestye czekac razem ze mna dodatkowa godzinke hahaha :) 75 bylo jeszcze gorsze niz 50 chyba ...bo tak mnie w gardlo drapalo od slodkiego ze szok !!!
Wiec tym razem napewno bylam na czczo jak o 20 zjadalm kolacje ahahhaha !!!
Pozniej tak sie zamulilam ze o 11 dopiero cos zjadlam :) ...Teraz juz zaczynam nadrabiac ....ale jakos slodkiego sie boje teraz :baffled: nawet odpuscialm sobie cole ...bo tak mi sie chcialo !!!!
Jutro z rana mam zadzwonic i poda mi pani wynik .mam nadzieje ze bedzie dobry :baffled:
no to czekamy do jutra na twoje wyniki oby były dobre a narazie gofy to sobie odpuść
to nie wstyd ja też mam takie napady tylko później nie moge sie ruszać:-D

Ty daj następny napad mi.
Ja za 2 dni idę do lekarza i jak ja mu powiem, że znowu schudłam :zawstydzona/y:
Zagryzie mnie ;-)
Ja przytylam przez ostatni miesiac 5 kg !!! To jest wyczyn ! Lekarz rzekl ze "troszke za duzo" ...pytal sie czy duzo jem ...powiedzialam ze TAK !!! ..."no to nie ma sie co martwic ,gorzej jak bym malo jadla i puchla"
Ale sie wstydzilam ahhahahah bo wiem ze za duzooooo przytylam .Jednak ze dobilam do 60 kg ,10 kg od poczatku ciazy mam na plusie ...powiedzial ze w NORMIE :baffled:,nastepna 5 w miesiacu to juz nie bedzie w normnie ahhaha

Ja przytylam przez ostatni miesiac 5 kg !!! To jest wyczyn ! Lekarz rzekl ze "troszke za duzo" ...pytal sie czy duzo jem ...powiedzialam ze TAK !!! ..."no to nie ma sie co martwic ,gorzej jak bym malo jadla i puchla"
Ale sie wstydzilam ahhahahah bo wiem ze za duzooooo przytylam .Jednak ze dobilam do 60 kg ,10 kg od poczatku ciazy mam na plusie ...powiedzial ze w NORMIE :baffled:,nastepna 5 w miesiacu to juz nie bedzie w normnie ahhaha
ja mam 8+ i waze juz 66kg. ale dopiero teraz zaczynam jesc wiecej. do tej pory apetyt byl prawie zaden. az sie boje myslec co to bedzie.
w ciazy z Rozalka przytylam 10kg!!!i od 20 tyg lezalam plackiem. teraz przytyje 20!

ja mam 8+ i waze juz 66kg. ale dopiero teraz zaczynam jesc wiecej. do tej pory apetyt byl prawie zaden. az sie boje myslec co to bedzie.
w ciazy z Rozalka przytylam 10kg!!!i od 20 tyg lezalam plackiem. teraz przytyje 20!
Ja z Patrykiem tez przytylam 10 kg hahahah .....no i tez mam przeczucie ze tym razem bedzie ok 20 kg !!! Hymmm jak nie wiecej :sorry2: bo zrem wsio !!!!

reklama
U mnie właśnie lody przyjechały i zrobiłam zapas na tydzień ;-) Nie wiem zupełnie jak to mozliwe, że pochłaniam straszne ilości i nie tyję... Czyżby Młoda jadła jeszcze więcej niż ja?! ;-)
Za to zupełnie nie mam pomysłu co na obiad zrobić a nie mam sumienia prosić Marcina o kolejny obiad z kolei...

Do góry